Citroen Ami Servis Deneyiminde Hayal Kırıklığı

Citroen Ami Servis Deneyiminde Hayal Kırıklığı
Ertuğrul
Ertuğrul
10 Aralık 2024 21:4811.351

06.12.2024 tarihi itibarıyla Citroen Ami aracımı batarya sorunu, şarj etmeme ve fan çalışmaması sorunlarıyla Kartal Öztek servise bıraktım. Ancak hiçbir sorun olmadığını, bunun hava şartlarına bağlı olduğunu söyleyip aracımı aynı şekilde teslim ettiler (09.12.2024). Aynı şartlarda kullanan birçok kişinin yakınımda olması ve hiçbirinde bu sorunun olmaması ayrı bir muallak. Üstelik araç 3 gün bayide kalmasına rağmen ne şarj edilmiş ne de temizlenmiş bir şekilde teslim edildi. Bir su tutup paspaslarını yıkamak bu kadar zor muydu? Bu kadarına pes doğrusu. Şimdi bu arıza ile bu araç kullanılmaya devam mı edecek?

Yorumlar(7)

Veli
Veli
14 Şubat 17:25

Sorununuz çözüldü mü Ertuğrul bey

Serkan
Serkan
5 Ağustos 2025 02:18

Araç l*ş gibi. Temizlik imandan gelir.

14 Şubat 2025 17:17

Bu olayla ilgili bir video seyrettim şarj fanı ağız kısmı açık olduğu için taş ve benzeri bir şey girip fanın çalışmasını engelliyor dediler arabanın altından fana sıkışan neyse çıkartılıyor ve fan tekrar çalışıyor

Can
Can
9 Şubat 2025 18:03

Soğuk havalarda şarj süresi en başta çok çıkıyor ama 1 saat içinde düzelmeye başlıyor 2 saat sonra tam düzene giriyor merak etmeyin

Yunus
Yunus
18 Ocak 2025 00:04

Merhabalar bugün aynı sorun benim aracımda da oldu. Sanırım türki genelimde doğru düzgün bir Citroen bayi yok.

15 Ocak 2025 22:31

Merhaba aynı sorun bende de var bu da aracın şarj olma süresini uzatıyor servisten bu konu ile ilgili bir şey yapıldımı bilgi verirseniz sevinirim

Citroen C4 Ekran Kararması

Raşit
Raşit
4 Eylül 2024 18:299.455

2023 model 6500 km de Citroen C4 aracımda gösterge ve multimedya ekranı tamamen kararması şeklinde bir sıkıntı yaşadım. ...

Citroen Ami Parça Temin Edilmiyor

İlke
İlke
5 Haziran 2024 12:3014.651

04.03.2024 tarihinde Citroen ami aracım ile kaza yaptım. 05.03.2024 tarihinde aracım Kartal Öztek Citroen bayii'ne tesli...

Tümünü Gör
Citroen C3 Aircross Elektrikli 2025 Model Araç Gitmiyor!

Citroen C3 AircrossElektrikli 2025 Model Araç Gitmiyor!

Seyfullah
2023 Model Citroen C3 Aircross Araç Su Alıyor!

2023 Model Citroen C3Aircross Araç Su Alıyor!

Nusret
Citroen C5 Aircross Kapı Arasına Su Alıyor