Çıngıloğlu Süt Ürünleri Ayıplı Ürün!

03 Mayıs 2024 16:46

Bodrum, konacık bulunan Çıngıloğlu adlı marketten (Atatürk Cad, Eski Belediye karşısı), misafirlerim geleceği için 23 Nisan 2024 tarihinde yaklaşık 720 gr böreği 343 TL ödeyerek aldım. Amacım misafirlerime Milas otlu böreği tattırmaktı.Bunun yanında bir sürü şeylerde aldım. Ayrıca devamlı müşteriyim bu marketin.

Börekleri eve götürdüğümde masaya koydum fakat 2 dilim dışında kimse yiyemedi (2 dilimde tam olarak yenmemişti)
Böreği denedim tamamen hamurdu, iyi pişmemiş vs vs.
Aradan 1 gün geçtikten sonra böreği geri götürdüm mırın kırın iade alacaklarını yerine başka bir şey alabileceğimi söylediler. Gayet iyi bir yaklaşımdı. Bir de baktım iade ettiğim böreği tartıyorlar.

Bana 200 TL lik ürün verebileceklerini söylediler. Bende kabul etmedim 343 TL ödedim ve barkodu bile üstünde dedim. Ama yenilen (2 adet börek yenemediği için tabaktan atmak zorunda kaldım) Onlarda bu şekilde yapmak zorunda olduklarını söylediler.

Bunun çok ayıp olduğunu ve kabul edemeyeceğimi söyledim. Her neyse karşılıklı anlaşamadık. Ben ürünleri bıraktım hiçbir şey almadım. 10 yıldır alışveriş yaptığım bir marketten bundan sonra asla almayacağım.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2025 13:53
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 08:34

Sahra Grup Et Satılan Ürünler Bozuk Çıktı

30 Haziran 2023 19:00

09 Eylül 2023 12:20
Feyzan sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 16:58