Feyzan sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 16:58

Yalıkavak'ta oturuyorum ve yılladır İnci Peynircilik'in müşterisiyim. Ayın 12'sinde Bodrum'a geldiğimiz gün Yalıkavak İnciye uğradık ve kahvaltılık ihtiyaçlarımızı aldık. Daha sonraki gün kahvaltıya koyduğumuz yağın acımış olduğunu fark ettik ve yiyemedik. Hatta menemene aynı yağdan koyduğumuz için onu da yiyemedik ve döktük. Birkaç gün sonra yağı aldığım yere götürdüm ve acıdığı için yağı değiştirmek istediğimi söyledim. "Bu manda yağı ondan tadı öyle" diye bir cevap aldım. Daha sonra benden fark olarak 50 TL istendi. Ben de miktarlar hemen hemen aynı. Neden fark alıyorsunuz diye sordum. Harcadığınız kısmı düştüm diye cevap aldım. Gayet lakayıt bu tavır üzerine "hiçbir şey almayacağım, bana paramı iade edin" dedim. 114.92 TL 'lik harcamamı gösteren faturamı da yanımda götürmüştüm. 81 TL iade ettiler. Bu nedir diye sorduğumda yine kullandığınızı düştüm diye cevap aldım.

Ben de bu tutumun İnci'ye hiç yakışmadığını söyledim. Bir daha da buradan alışveriş etmeyeceğim dedim. Genç bir erkek çalışan "nereden ederseniz edin" dedi. Ben de bu tavrınızı şikayet edeceğim dedim. Gayet çirkin bir üslupla ve sen diyerek "kime şikayet edersen et, hatta CİMER"e yaz dedi. Arabada bekleyen eşime anlattığımda "bir de bana konuşsun bakalım" diyerek dükkana gitmeye kalktı, tatsızlık çıkmasın diye durdurdum. Müşteriyle ve bir kadın ile nasıl konuşacağını bilmeyen, bu kadar kaba bir tutum sergileyen çalışanınızdan dolayı İnci Peynircilik'i kınıyorum. Mesele para değil ama bu kadar küçük hesap yapmak da İnci'ye hiç yakışmadı maalesef.

Cihan
Cihan

Maalesef İnci Peynir böyle ben de senelerdir müşterisiyim, kış aylarında online alışveriş yapmıyordum, düşük kaliteli peynir gönderdiler. Aradım şikayet ettim, bu parti böyle, cevabını aldım. Ama fiyat yüksek kaliteye göreydi. Sahibi bir bayan da hiç ilgilenmedi.

İnan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 00:11

26 Haziran 2023 13:05
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2025 13:53