Cihan Tıp Merkezi Mağduriyet Yaşama

07 Ağustos 2023 10:34

Cihan Tıp Merkezine gitmeden önce telefonda aradım diş tedavisi yapıyor musunuz uzmanınız var mı randevu almam gerekiyor mu diye telefondaki bayan randevu almadan gelebilirsiniz uzmanımız burada denildi ve gittim içeri girdiğimiz zaman çalışanlar mutsuz insanın yüzüne bakmıyorlar diş tedavisi görmek için gittim fiyat bilgisi istediğim zaman bana muayene olmam gerektiğini söylediler muayene olmak için 6 kişi olduğu oturduğu ve beni izlediği odaya alındım doktorun sorduğu hangi diş dediği zaman çürük diş gözüküyordu dişime vurdu ve dişin kökünü görmem için röntgen çektirmemi istedi tamam dedikten sonra röntgenin ilk önce parasını ödemek için bizi 2 kat aşağı bankoya yönlendirdiler parayı ödedikten sonra tekrar 2 kat yukarı çıkıp röntgeni çektikten sonra doktor röntgene bakıp kanal tedavisi olması gerektiğini söyledi tamam dedikten sonra dişi oyup ilaçlı pamuk koyup sonra tekrar gidilip uzman doktorun kanal yapacağı söylendi telefonda böyle söylenmedi işlem yaptırmak istiyorum denilince böyle ilerlendiğini kabul etmeyince doktorun arkamızdan hakaretler etti 6 kişinin yanında.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Maltepe Tıp Merkezi Diş Ücretine Çok Fazla Para İstemeleri

25 Kasım 2023 15:17

Ümran Tıp Merkezi Randevu İptali Ve Yetersiz Hizmet

18 Ekim 2024 21:53

Diş Tedavisinde Yetersiz Hizmet Ve Yüksek Ücretler

01 Kasım 2024 13:27
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Ümran Tıp Merkezi Diş Tedavisi Ücret Sorunu

22 Kasım 2023 16:50