Zelal sonuçtan memnun

Chery'deki Olumsuz Satış Danışmanı Deneyimi
07 Temmuz 2024 15:39
Zelal'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerine teşekkürler”

07.07.2024 tarihinde Antalya Cherry Bayiisine araba bakmaya gittik. İçeri girdiğimiz andan itibaren ilgilenen kimse olmadı. Biraz bekledikten sonra bir kişi bize doğru geldi. Merhaba hoşgeldiniz dışında biz arabaya bakmak istiyoruz demeyene kadar asla araba ile bilgi vermedi. Omada 5 hakkında bilgi almak istediğimizi söylediğimizde bize verdiği bilgi araba 1.6 motor 182 HP demek oldu. Dalga geçer gibi. Arabadaki ÖTV muafiyeti ile ilgili soru sorduğumuzda bilmiyorum gibi bir satış danışmanın en kullanmaması gereken üslupla hareket etti. Teorik olarak bilgi alamayacağımızı anladığımızda arabayı incelemek istediğimizde arabaların hepsi satılık hiç araba yok dendi. Bayiide nasıl araba olmaz diye sorduğumuzda ise zaten kapalı bugün dedi fakat Google da açık gösteriyor. Özetle asla ilgilenilmedi, bilgi alamadık, arabayı inceleyemedik, üstüne üstlük 13 km yol gittiğimiz halde kapalıyız zaten gibi bir tavır sergilendi. Cherry'in satış politikası ve personellerinden bekledikleri pazarlama taktikleri bu mu çok merak ediyorum. Resmen arabaya karşı olan bütün olumlu fikirlerimiz kayboldu satış danışmanı beyefendi sayesinde.

08 Temmuz 2024 12:24 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba, Zelal B. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

08 Temmuz 2024 17:57

Müşteri hizmetlerine teşekkürler

Kemal
Kemal

Siz bir de araza yaşayıp da servise gittiğinizde bir görün. 50 gündür araba serviste bekliyor. İnanın durumunuz ne olursa olsun kimsenin umurumda olmayacaksınız.

Nedim sonuçtan çok memnun

Nedim
25 Temmuz 2024 22:19
"Teşekkür"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda 5, Bitmeyen Arızalar Serisi

Murat
23 Mart 2024 22:56
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
04 Nisan 2024 18:48