Chery Bluetooth Sorunu

Serap
24 Nisan 2024 15:31

Chery markasına ait beş aracımı Ocak ayında aldım; ancak Bluetooth sorunu yaşıyorum. Aracı Kocaeli'deki yetkili servise götürdüm, önce sorunun çözüldüğü söylendi ancak aynı gün yine çalışmadı. Ne CarPlay ne de Bluetooth işlev görmüyor. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

24 Nisan 2024 15:49 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Merhaba, Sesese G. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

25 Nisan 2024 14:58

Merhaba, Gökhan G. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Serap
10 Haziran 2024 14:24

Nisan ayından beri sorunumun çözülmesini bekliyorum bizi servise çağırdılar Nisan ayında servise aracımızı götürdük sonra yedek parça istiyoruz gelince sizi ararız dediler haziran ayındayız ve hala aranmadık Kocaeli kaya servisine telefonla ulaşmak zaten mümkün değil servis için 2 ye basın diyorlar ve telefon direk atıyor bağlanmadan sıfır aldığımız araçta niye bu kadar sıkıntı yaşatıyorlar anlamış değiliz yardımcıda olmuyorlar ulaşamıyoruz bile sorunumuzun çözülmesini talep ediyorum

Hayrettin

Kocaeli kaya servisine üç defa teyp arası için gittim şimdi de park sensör arızası için gitmeye başladım ustanın biri sensör değişecek diyor diğeri arızayı yaptığını söyledi arıza çözülmedi her gitmemde bahane üretiyorlar şimdi bu arıza için kaç kez gitmem gerekiyor

Chery Omoda Bluetooth Sorunu

06 Nisan 2024 11:13
Muhammed sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5'te Sürekli CarPlay Bağlantı Sorunu

Muhammed
08 Kasım 2024 04:14
"Süreçle olan ilginiz ve mağduriyetimi gidermek adına gönderdiğiniz hediye için teşekkür ederim. CarPlay bağlantı sorunumu da en kısa süre içerisinde bir çözüm sunarak sonlandırabilmenizi umut ediyorum. Teşekkür ederim."