16 Ekim 2024 10:39

Bende CfMoto550 Atr-EPS var. Gaziantep'te As Motor adında sözde servise bakım ve arıza için bıraktım. Bıraktığıma binbir pişman oldum. Hayatımda böyle vurdumduymaz, umursamaz ve disiplinsiz bir servis görmedim. Servis diyorum ama servis demeye bin şahit ister. Birincisi telefonlara asla cevap vermiyorlar, ulaşmak imkansız. Bir şekilde birini oraya gönderip gönderdiğin kişinin telefonuyla onlarla konuştuğunda ise başta yalan olmak üzere her türlü davranış var. Atv aracım bir aydan fazla kendilerinde kalmasına rağmen ne bir gün aradılar, ne benim telefonlarımı açtılar ne Atv aracıma elini sürdüler. En son aracımın hazır olduğunu ve alabileceğimi söylediler. Nakliye aracı tuttum ve oraya gönderdim. Nakliyeci Atv 'nin hazır olmadığını söyledi. Elini bile sürmemişler. Bu kadar ciddiyetsiz bir servis olabilir mi? Tanıyan herkes bu sözde servisten şikayetçi. Bir aydan fazla çilenin sonunda ve o kadar uğraşa ve nakliye masrafına rağmen aracımı oraya bıraktığım gün gibi geri aldım. İçimden beddua okumak geliyor. Nasıl insanlar bunlar!

16 Ekim 2024 11:13
gaziantepteki-servis-kabusu-ilgisizlik-ve-disiplinsizlik-6.jpg
gaziantepteki-servis-kabusu-ilgisizlik-ve-disiplinsizlik-5.jpg
gaziantepteki-servis-kabusu-ilgisizlik-ve-disiplinsizlik-4.jpg
gaziantepteki-servis-kabusu-ilgisizlik-ve-disiplinsizlik-3.jpg
gaziantepteki-servis-kabusu-ilgisizlik-ve-disiplinsizlik-2.jpg
gaziantepteki-servis-kabusu-ilgisizlik-ve-disiplinsizlik-1.jpg

Araştırdıkça ne kadar berbat bir servis olduğu ortaya çıkıyor. CFMOTO markası budur demek ki. Tam bir marka

16 Ekim 2024 12:47 (Şikayetten 2 saat sonra)
06 Kasım 2024 17:31

Çağrı servisiniz benimle iletişime geçmedi. Ayrıca sonradan cant kapaklarından birinin de sizin sözde servisinizce alındığını fark ettim. Kendisini arayıp sorduğumda bana cant kapağını geri göndereceğini söylemesine rağmen geri göndermedi. Bu şahsın servisini iptal edeceğiniz yere anlamsız cümleler kullanıyorsunuz. Ne yaptınız somut olarak şikayetime istinaden? Neden yaptınız mağduriyetimi gidermek için? Sizin o sözde servisiniz hakkında Google üzeri arama yapıp Google işletme sayfasında o servisiniz hakkında yorumları okudunuz mu? Bence neyin ne olduğunu CFMOTO olarak çok iyi biliyorsunuz ama buraya gelip sanki ciddi bir kurummuşsunuz gibi cevap da veriyorsunuz. Siz bana cant kapağımı iade edin sizden başka bir beklentim yok.

Fatma
06 Eylül 2024 23:31