29 Temmuz 2024 15:07

Çetmen İzmir Narlıdere şubesinden 08.07.2024 tarihinde görselde satış sözleşmesinde yer alan tüm malzemeleri satın aldım. 24.07.2024 tarihinde kuruluma gelen mobilyaların tamamında sorun çıktı. Genel merkeze Konfor Mobilya, Narlıdere Çetmen şubesine görsellerdeki sorunlar bildirildi. Mutfak masası kahverengi tonunda olması gerekirken siyah geldi, iki gardıroptan birinin üst kapağı çatlak, pantolon askısındaki aparat kırık, diğer gardıropta ise pantolon askılığı yok, takılmamış. Mutfak sandalyesinin birinin ayak aparatı yok, takılmamış, topal ördek gibi. Gardırop kurulurken duvara zarar verildi. Tamamı görsellerde var. Ama karşımızda muhatap yok. Genel merkez Konfor Mobilya'yı defalarca aramama rağmen herhangi bir dönüş yok. Şu anda hiçbir sorunum giderilmedi. Ciddi boyutta mağdurum. Biz de güvenilir firma diye toplam 140 bin liralık alışverişim oldu. Sorunlarımın bir an önce çözülmesini rica ediyorum.

29 Temmuz 2024 17:47 (Şikayetten 2 saat sonra)
Hüseyin
Hüseyin
06 Aralık 2024 16:21

Eksik Montaj Ve İlgisizlikten Bıkkınlık İzmir Narlıdere şubesinden yaklaşık 6 ay önce aldığım 2 adet gardıropta montaj sırasında eksik malzemeler olduğu tespit edildi ve eksik malzemeler bilahare gönderildi ancak 5 aydan bu yana montaj için eleman gönderilmedi. Defalarca telefon ile gerek genel merkez gerek Narlıdere Çetmen çözüm yok koca bir sıfır. Yoruldum artık, alfabedeki 'ç' harfinden bile nefret ediyorum.

22 Nisan 2025 16:01
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 10:45

11 Ocak 2024 13:18