Altuğ sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 13:23

7.4.2024 tarihinde saat 13.00 de İzmir Urla Denizli Mahallesi mehmet ali aygüven Cad no 99/b adresinde bulunan çeşmealtı veteriner adındaki ş**ö--adındaki veteriner hekimden 2 kedimin tıraşı ve tırnak kesimi için randevu aldım ve saatinde evcil hayvanlarımı teslim ettim saat 15' te teslim aldım narkozlu oldukları için uyuyorlardı.

Eve getirdim saat 17:00' de uyandılar ve kafeslerinde acı acı bağırıyordu ( bu arada evcil hayvanlarım 2ve 4 yaşındalar ve her 6 ayda bir tıraş oluyorlar ) kafesi açtığımda sağ ön bacağı kan içindeydi temizledim veterineri 9 kez aradım açmadı ve evcil hayvanıma pansuman yaptım ve 10 dakika sonra kendisi hava limanında olduğunu ve önemsenecek bir şey olmayacağını ve istersem batıkon sürmemi yazdı. Bir veteriner hekim yaraladığı bir evcil hayvanı sahibine bilgi vermeden pansuman yapmadan kanlar içinde teslim etmesi kabul edilemez.

Bu veteriner hekimin hayvanları koruma büro amirliğine şikayette bulundum. Türk veteriner hekimleri birliği bu veteriner hekimin denetlemesi bu tarz olayların tekrar yaşanmaması için uyarılması hatta ceza alması ve meslekten uzaklaştırılması gibi cezalar uygulanmalı ve ücretlerini aldıkları maddi gördükleri canlılara bunu bir daha yapamamaları için örnek gösterilmelidir bir de izin almadan KVKK kurallarına uyanmadan evcil hayvanlarımı sosyal medya paylaşmıştır kendisinden şikayetçiyim.
Foto ve şikayetim ektedir.
Gereğinin yapılmasını arz ederim …

05325**008
k***@hotmail.com
altuğ k**

Nesrin
Nesrin

Keşke hayvanları böyle bir yere götürmeden önce Google üzerinden araştırma yapsaydınız. Ben de kendisinden şikayetçiyim veterinerlik odasına şikayet ettiğim halde hiçbir sonuç alamadım. Türkiye'de veteriner olmadığı halde veterinerlik yapan bir sürü insan var. Bunlarla mücadele etmek lazım.

Elena
Elena

Maalesef bende, baştan iyi gibiydi sonra da bozuldu... Allah ıslah etsin onu ne deyim ve Urla'daki başka veterinere gidiyorum artık.

Mine sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 14:19

Posvital Veteriner Kliniği Mağdur Etti