Cengiz Aktürk Terzi Elbisemi Mahvetti

27 Ağustos 2024 10:08

30.08.2024 tarihinde Cengiz Aktürk Bursa Sur Yapı AVM deki mağazasından nişanım için 8500 TL'ye abiye satın aldım. Terzi işlemini dışarıda yaptırmamam üzerine öneride bulundular ve kendi terzilerinin abiye üzerine profesyonelliklerini önerdiler. Beden daraltması için ölçümü alıp 1000 TL de ek ücret aldılar. 20 gün sonraya teslim tarihini yazdılar ve elbisemi teslim almaya gittiğimde tamamen acemi bir terziden çıkmış bir sürü hatası olan bir abiye ile karşılaştım. Elbisenin arka fermuar yeri tamamen kaymış ve pot, astarını kesmemiş tamamen bol ve yırtmaçtan dışarı çıkıyor, beden küçültmesini 'modeli bozuluyor çok zayıfsınız ' diye açıklama yaparak yapamamalarının üstünü örtmeye çalıştılar. Elbisem pullu olduğu için zaten tüm işlemeleri deforme olmuş ve desenleri birbirine girmiş. Hiç memnun kalmadım tavırlarından ve vasat işçiliklerinden. Verdiğim parada elbisede heba oldu kesinlikle bir daha alışveriş yapmayacağım ve kimseye önermeyeceğim.

20 Eylül 2024 16:45 (Şikayetten 24 gün sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşattığımı sorundan dolayı çok özür dileriz. İletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Teşekkürler,

Aldığım Abiye Elbisenin Pulları Dökülüyor, İade Talebim Var

27 Ağustos 2025 00:56

Satın Aldığım Elbise İçin Terzi Ve İade Sorunu: Çözüm Sunulmadı

30 Ağustos 2025 18:05
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2023 12:03

Teslim Alınmayan Ürün İçin Ücret İadesi Reddi