Gültekin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

CasinoBurada Maç Sonuçları Geç Geliyor

Gültekin
24 Temmuz 2024 18:22

Canlı bahis oynuyorum. Maçı dakika 61'de 1-0 gösteriyor. Oynuyorum, kuponum bekliyor şeklinde ama bakıyorum ki sonra aslında maç dakika 61'deyken goller olmuş. Maçta aslında ve maç görsel yanıltma ve sorunu çözemiyoruz diye şaka gibi. Hata bende mi? Bu ne saçmalık. Acilen mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Pars sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Aresbet Maç Sonuçları Geç Geliyor

24 Mayıs 2024 14:05
Ferit sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ferit
13 Mart 2025 14:36
Sudenaz sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

18 Temmuz 2024 14:26
Hasan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Hasan
29 Ağustos 2024 16:09
Burcu sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

26 Mart 2025 17:43