Casibom Oyun Sitesinde Haksızlık Deneyimi

29 Mart 2024 12:5022.068

Casibom isimli sitede yıllardır slot oynamaktayım. Yazılım mühendisiyim ve algoritmik bilgiye sahibim. Site, yalnızca para kazanma üzerine kurulmuş gibi görünüyor. Sistem, para vermeye başladığı anda sorun çıkartıp sitede arıza yaratıyor. Defalarca şikayet etmeye çalışsam da, canlı destek yapay zeka olduğu için müşteri temsilcisiyle görüşemedim. Hiçbir zaman kâra geçemedim. İlgilenenlere video ve görsel sağlayabilirim.

7 Nisan 2024 06:21

Casibom şirketi hala dolandırıcılığa devam ediyor. Önceki şikayetimde birçok kullanıcı bunu doğruladi. Keza discord videolarımda da slotlardan nasıl dolandırıcılık yaptıklarını anlatmıştım. Hala saçma sapan şekilde davranıp insanları soymaya gençlerin mahvolmasına sebep oluyorlar.

29 Mart 2024 14:35 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Ahmet T. Bey, Sitemizdeki oyunlar Dünya üzerinden milyonlarca kişinin oynadığı Pragmatic play, Evolution gibi oyun sağlayıcıları tarafından alınmaktadır. Tamamen şansa dayalı bu oyunlara herhangi bir müdahale veya yanıltma mümkün değildir. Şans oyunlarında kazanmak da var, kaybetmek de. Bu bilinç ile oynamanızı tavsiye ederiz. Bugüne kadarki hiçbir çekim işleminizde sorun yaşamadığınızı ve eksiksiz ödeme yapıldığını hatırlatır, bol şans dileriz. Eger sorun yasadiginizi dusundugunuz bir oyun turunuz var ise, tam tarih, saat ve ilgili oyun Id sini teknik ekip tarafindan incelenmeye gonderebilirsiniz. Bu sekilde bir bildirim farazi olmaktadir. Bizi tercih ettiginiz icin tesekkur ederiz. Casibom Destek Ekibi

29 Mart 2024 14:37

Hah tamam işte aynen böyle. Otomatik cevaplar ve düzgün cümleler kurarak manipüle ediyorsunuz. İnanın bana çevremdeki herkese siteniz hakkında şikayet oluşturması için yönlendirmeye başladım bile. 50klik bir slot discord kanalında da her gün sizi anlatacağım :)

31 Mart 2024 17:41

Hala discord sayfam için oynamaya devam ediyorum. Sonuç hiç farklı değil. O yüzden mümkünse slotu bırakın değilse Casibomu.

31 Mart 2024 17:44

Sürekli olarak gelişmeleri ekleyeceğim. Ta ki Casibom kaybımı karşılayana kadar.

31 Mart 2024 20:29

Bugün 2 kere daha slot çevirdim ve arkadaşlarımdan da aynisini yapmalarını istedim. Hala yatırdığınız kadarının yarısını bile vermiyor slotlar. Her gün güncelleyeceğim her oyunda bunları ifşa edeceğim

1 Nisan 2024 13:38

Bugün tekrar slota girdik Aynen yazıyorum 300 TLye 86 TL 200 TL'ye 19 TL 100 TL'ye 9 TL. Kazanç gene 0. Bütün kombinasyonları deneseniz de Casibom para ödemez. Her gün tekrar tekrar yazacağım.

1 Nisan 2024 17:28

Merhaba Ahmet Bey, Oyunlarda kazanc sizlerin de bildigi ve tekrar hatirlattigimiz uzere sans faktorune baglidir. Yapmis oldugunuz tum cekim islemleri de tarafiniza eksiksiz ve hizli bir sekilde odenmistir. Bundan sonraki oyunlarinizda bol sanslar dileriz. Casibom Destek Ekibi

1 Nisan 2024 17:30

Evet meşgule atıyorum çünkü çözüm sunmuyorsunuz. Sadece sizin inanmamızı istediğiniz şeyleri deklare ediyorsunuz. Çözümü size ilettim. Yatirim ve çekim miktarı oranına bakılıp zarar tanzimi yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Aksi takdirde hem görüntülenme sayısı hem de pr açısından güzel bir stratejim var. Discord yayinlarinu izlediyseniz gormussunuzdur.

3 Nisan 2024 17:19

Bugün gene oynadım. 1000 TL yatırdım. Gates 1000lige girdim. Tam oyun kazanmaya başlamıştı ki her zaman olduğu gibi oyundan attı. Yaklaşık 10 dakika siteye giremedim. Canlı desteğe girdiğimde ise aşağıda görseli olduğu şekilde "yüzlerce dakika sonra" bağlanabileceğimi söylediler. İşlemleri halledip girdiğimde ise hiç görmediğim bir ekran geldi ve "etkinlikler yükleniyor" uyarısı verdi. Ondan sonra hiç kazanamadan her zamanki gibi hepsini aldılar.

3 Nisan 2024 19:36

Evet az önce tekrar 250 yatırdım. Discord yayını için özellikle kayıtları aldım. 200lük slota 50 TL ödeme yaptı. Çevirdiğim normal farklı kombinasyonların hiçbirinde (farmlarken) ödeme de bulunmadı. Gün gün yazmaya devam edeceğim

5 Nisan 2024 13:15

Bugünkü casibom soygununu aynen yazıyorum. 2000 ile girdim. 250 TL aldım. Sonrasında her çevirmede yavaş yavaş düşürdü. Sonra her zamanki gibi sıfırladı. Casibom pişmanlıktır.

6 Nisan 2024 04:40

Evet bugün 3000 TL ile girdim. 2000lik çevirmede 300 kalan slotlarda komik geri dönüşler verdi gene dolandırıcı casibom. Arkadaşlar bu site çağrı merkezinden içindeki her bir bireyine kadar yalnızca calmak üzerine kurulu. Bunların daha birçok yazılımsal sırlarını çözüyorum. Casibomdan uzak durun

15 Nisan 2024 14:44

Bugün gene slot gene hüsran. 200 TL'ye 19 TL ödeme kalan farmlara 0 TL ödeme. Arkadaşlar yorumları görüyorsunuz Casibom adli dolandırıcılardan uzak durun

24 Nisan 2024 09:33

Bugün yeniden 1000 TL yatirim yaptimsonuç gene aynı. Bir de Gatesin kendilerine özgü şekilde Gates Casibom yapmışlar. O zaten fiyasko. 300e 322 sonra 400e 30 300e 27 TL ödedi. Casibom hirsizdir.

25 Nisan 2024 07:43

Az önce 1000 TL ile oyuna girdim. Yazıyorum slotları ve sonuçları 400e 100 300e 120 400e 90 200e 45 bunların küsuratları var tabi. Kesinlikle girdiğim slotların hiçbirini vermedi. Bırakın vermeyi dalga geçer gibi slotlar attı. Kendi çıkardığı Casibom Gates tam bir dolandırıcılık ürünü zaten. Sizden ricam yorum yazarken dolandırıcı casibom diye yazın internet aramalarında o kelimeler görünsün

25 Nisan 2024 11:15

Az önce tekrar 1060 TL yatırdım. Size söyle anlatayım tek seferde. 600 liralık slotta Gates casibom 90 TL ödedi. 800 TL'lik Bonanza 100 TL ödedi. Casibom dolandırıcıdır.

28 Nisan 2024 12:20

Evet dün bir 750 yatırıma deşe deşe 1000 TL çekim yaptım. Bugünkü 600lük yatırımda ise gene yatırdığımın 3/1 ini falan verdi her slotta

2 Mayıs 2024 23:05

Az önce yeniden yayın için girdim. Yok arkadaşlar 10 kere freespinde bir kere bile girdiğimin üstünü vermedi. Casibom dolandırıcıdır.

4 Mayıs 2024 06:43

En son ki görüşmemizden sonra standart bonuslarımı ve hesabımı kısıtladılar :) Yani kazansam paraya da çökecekler :) İşte casibom böyle bir site :)

Yorumlar(15)

16 Mayıs 2024 15:48

Gelişme ne durumda hocam bende yaklaşık iki haftadır yatırım yapmam yapmıyorum da millet bu yorumda bn siteyi görsün ödeme yok casibomda

10 Nisan 2024 02:12

Çok haklısın pişmanlıktan başka bir şey değil 18 bine bir defa ödeme yapmadı su içti

8 Nisan 2024 20:38

Kardeşim kusura bakma bu firmayı destek verdim için üzgünüm bugün de bana yanlış yaptılar bunlar bana 69 bin tl kazancım vardı fazladan 69 bin attılar onu geri istediler isteyemezler çünkü o kara zaten geri verdim 30 bin tl lik bir kazanç sağladım yatırmadılar bende sinirlendim onu da bastım kaybettim sonra 20 binde başka siteye bastım kaybettim yani anlayacan bu casibomdan bir daha oynamam ve şu an Gold hesabım Gold hesap olmak içinde nereden baksan 500 bin tl lik bir harcama gerekli ayrıca geçen sene bu site benim 500 bin TL'mi yedi bir sene borç ödedim bir kere bu sitenin... Neyse aramadım paramı verin diye bir daha ararsalar yasal yola başvursunlar ben onlara yatırdım 500 bin tl yi alırım o lardan ayrıca bir de büyük bir çeteyi çökertmiş oluruz inşallah dava açar

8 Nisan 2024 20:19

Kardeşim sana sonuna kadar katılıyorum yaklaşık 1 buçuk senedir Casibom'da oynuyorum fakat son 6-7 aydır 1 kuruş bile ödeme yapmadı artık Big bass ve Bigger bass Bonanza oyunlarında spine girdiğinde nerede ne kadar vereceğini bile ezberledim çünkü oyun sürekli aynı algoritma üzerinden gidiyor 15 TL ilk betde 89 TL ödeme yapıyor hadi tesadüf diyorsun spine girip aldığını farm da yiyor sonra girdiğinde 50-100 TL veriyor casibom pişmanlıktır çevremdeki herkes en az 100 k kaybı var 1 ayda

7 Nisan 2024 05:36

Kesinlikle müdahale olduğunu düşünüyorum uzun süredir oynuyorum son 6 gündür her gün yatryorum 500 e kadar çıkıp duruyor sonra geri alıyor

7 Nisan 2024 01:04

Dostum bende çok kaybettim ama casiboma bende kızgınım lakin site sağlam ödemesini veriyor ayrıca müdahale yapamazlar sebebi progmatic denilen altyapı buna izin vermez çünkü markaya bir leke getirir bununla ilgili Youtube.com de video var casibomu seviyorum sebebi çekim talebinde bugüne kadar bana bir yanlışı olmadı müdahale olduğunu sanmıyorum iyi geceler ❤️

Serap
5 Nisan 2024 23:18

Gerçekten katılıyorum günlerdir oynuyorum giram vermiyor

Serap
5 Nisan 2024 23:17

Ahmet beye katılıyorum Gates oyunu özellikle günlerdir yatırdığım. Hadde hasabi yok birtane bile çarpan atmıyor

4 Nisan 2024 22:30

Bigger bass Bonanza oyununda ortaya altın balık düştü sadece 100 TL ödeme yaptı artık bu site iyice saçmalamaya başladı oynamayın

Uğur
2 Nisan 2024 02:05

Aynen öyle her gün deniyorum ve nedense iki katını geçtim 1 TL üstünü vermiyor

Casibom Oyun Müdahale Ve Kazanç Sağlayamama

29 Temmuz 2024 20:595.144

Casibom oyun sitesinde yaklaşık 1 yıldır oyun oynamaktayım. İlk başlarda az da olsa kazanç sağlarken (kendi yatırdığım t...

2 Destek1 Yorum

Casibom Tamamen Kaybetme Sitesi

30 Ocak 2024 00:1610.891

Casibom'da kazanmak mümkün olmadı, sürekli kaybettim. Ne kadar kazandığını iddia etse de sonunda zarar etmeniz muhtemel....

Casibom Oyuna Müdahale Ediyor Kazanç Geri Alana Kadar Vermiyor

23 Temmuz 2024 20:296.533

Uzun zamandır Casibom adlı sitede oyun oynuyorum. Fakat ne zaman kazanç sağlasam, o kazanç geri çekilene kadar asla kaza...

Casibom Oyuna Müdahale Ediyor Kazanç Geri Alana Kadar Vermiyor
1 Destek