Enes sonuçtan hiç memnun değil

Carvak Keyfi Olarak Araç Almıyor

06 Temmuz 2024 11:46

Carvak firmasından 06.07.2024 saat 11.00 da randevu aldım. Randevumdan önce müşteri temsilcisi arayıp aracımda olup olmayan şeyleri sayarak görüşme sonunda aracınızı satın almamamız için bir sebep yok, buyurun araca bakalım denildi. Randevu saatinde geldim. Ve aracımda çizik mevcut ön tamponda deforme var elektrik akşamında yapışması gereken şeyler var Boyanması gereken yerler var denilip fiyat verilemediğini belirttiler. Arkadaşlar carvak firması sıfır araç mı alıyor da ben mi bilmiyorum? Sonuç olarak km bilgisinin aracın yılının boyalı olan parçaların tramerinin bilgisini ben temsilciye veriyorum. Aracın alımı için sorun yok deniliyor. Geliyorum buraya keyfi olarak bakıyorlar "yok ya bu araba güzel değil" denilip alınmıyor. Kardeşim sıfır aracım olsa sana neden gelip satayım. Ben tüm bilgileri veriyorum gelebilirsiniz diyorsunuz. Yaklaşık 60 km yol geliyorum işimden gücümden izin alıyorum karşılaştığımız muameleye bak. Tamamen saçmalık tamamen iki yüzlülüktür bu durum. Kesinlikle adım atılacak yer değil.

06 Temmuz 2024 11:59 (Şikayetten 12 dakika sonra)
06 Temmuz 2024 12:38
Enes
Enes
09 Temmuz 2024 12:12

Bu kriterleri bana telefonda sormuştunuz. Ve bana kriter için sorun yok dediniz. 60 km yol gelip orada mı kriter dışı diyorsunuz. Kesinlikle kötü bir firmasınız. Kabul etmiyorum bu cevabınızı.

Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Carvak Bizi Ayağına Getirtip Sonra Ne Aradı Ne Sordu

Eyüp
30 Temmuz 2024 17:17
Carvak Bizi Ayağına Getirtip Sonra Ne Aradı Ne Sordu
Semih sonuçtan çok memnun

Semih
06 Ekim 2024 09:48
"Geri bildirim ve özürlerini tarafıma ilettiler. İlgi ve alaka için teşekkür ederim."
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
01 Ağustos 2023 13:24
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
30 Ekim 2023 13:32