Gizem sonuçtan memnun

Care Beauty Studio (Aksaray) Lazer Memnuniyetsizliği!

19 Mayıs 2024 19:00

Oluşturduğum lazer paketi değişik kendi sebeplerinden seanslarımı iptal ettiler ve ben güzellik merkezlerine gidince öğrendim bu durumu personel mağduriyeti yaşadım personeli lazer seansını baştan savma yaptıklarını bildikleri halde hatta bunu kabul ettikleri halde değişen hiçbir şey olmadı. Seansa saatinde gidince bekletildim 1 saat diğer seansıma 17 dakika geç gittim diye iptal edildi çünkü her şeyleri sistematik ilerliyor siz bir saat beklerken bu göz ardı ediliyor 17 dakika için kendileri haktan bahsediyor ( peki eksik yapılan düzgün yapılmayan seansları telafisi için bir şey yaptınız mı bu hak değil mi? İnsanları çağırıp seansı iptal edip geri gönderirken hakka girdiğinizi hiç düşündünüz mü? İnsanları 1 saat bekletip ki seansa saatinde geldiği halde peki haktan bahsettiniz mi? Evet siz paketi alana kadar sizinle ilgilenen sonra parayı aldıktan sonra her şey çok farklı oluyor.

Yasemin
Yasemin

İşletmecisi üslubu hiç güzel değil ben depremden sonra peşin ödeyerek 10seans + 2 lazer kontrol almıştım sürekli her gittiğimde başka birinin bana lazer yapmasından rahatsız oldum sürekli eleman değişiyor ve tecrübesiz önüne gelen lazer yapıyor bunu onlara ilettim tamam tek kisi yapsın dediler kardeşi nazlı hanım çok tatlı bir insan o yapsın dedim 4deva kapıya kadar gittim randevunuz iptal oldu diye haber bile vermediler yaptırmadan eve geldim randevu istediğimde ilgilenmediler yazın gurbetçi çok diye vermediler seanslarım çok uzadı sonra kızı okula başladı yanında durması gerek öyle oyaladilar sonra ayağı kırıldı yine aylarca randevu vermediler sonra babası rahtsız mış yine randevu yok benim 1 buçuk yılda toplam 6 seans aldım ve sürenin dolduğunu söyleyerek beni almadılar yani 4 şans + 2 kontrol yandı. Yanı hakkımı helal etmiyorum

Sorumsuz Bir "Deluxe Vip Güzellik Merkezi "

22 Temmuz 2023 20:40
Sorumsuz Bir "Deluxe Vip Güzellik Merkezi "

Cansu Dinç Beauty Hizmet Alınmayacak Bir İşletme

15 Haziran 2024 13:23