Canlar Koltuk Fabrikası 2 Adet Kanepe

01 Ocak 2024 20:06

İki adet kanepe yaptırdım. Kumaş kalitesi olarak en yüksek fiyatlı olanını tercih etmeme rağmen malzeme kalitesi kötü. Yastıkların içine sünger yerine çaput doldurulmuş. Kanepenin sırt kısmı çok sert, aşırı miktarda sünger kullanılmış. Fabrikayla iletişime geçtiğimde, telefonla maalesef hoş olmayan bir şekilde karşılandım. Böyle bir işçilikten dolayı üzgünüm.

Onur
Onur

Antalya Kepez’de bulunan Canlar Koltuk Fabrikası’ndan yatak odası ve koltuk takımı aldım. Teslimat ve kurulum sırasında ürünlerin kırık ve hasarlı olduğunu, bazı parçaların defolu geldiğini gördüm. Ürünler vitrinde gösterilenle ve anlatılanla aynı değildi. Hemen firmayla iletişime geçerek ürünleri iade etmek veya değişim yapılmasını istedim ancak iade talebim kabul edilmedi, sadece parça değişimi teklif ettiler. Getirdikleri parçalar da eski parçalardan daha fazla hasarlı ve kırık geldi. Yaklaşık 3 aydır bu süreç devam ediyor, sürekli oyalanıyorum, net bir çözüm sunulmuyor ve artık telefonlarıma da geri dönüş yapılmıyor. Ben, aldığım yatak odası ve koltuk takımının ayıpsız, sorunsuz bir şekilde tamamen değiştirilmesini ya da ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum.

26 Aralık 2023 16:04

10 Aralık 2024 21:11