Canik Superior Firearms Canik Ttı Combat Sürekli Çift Besleme Yapıyor Ve Takılıyor

Cenap
28 Temmuz 2024 13:046.167

Canik T-9 Combat silahımı yeni aldım. Poligondaki ilk denememde 200 atışta en az 10 kere çift besleme yaptı ya da kurma kolu tam kapanmadı. Hem MKE hem de poligondaki Luger mühimmat ile denedim, hepsinde aynı. Yepyeni tabanca tam bir hayal kırıklığı. Bu makineyi savunma amaçlı asla belimde taşımam, artık güvenilmez. Tek atış hakkım var ve silah atmayacak. Glock silahımla asla böyle bir sorun yaşamadım. İade edebilsem kesin ederim. Yazık, buna bir de ruhsat aldım, ona yanıyorum.

28 Temmuz 2024 16:57 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Cenap DOĞRU, Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret A.Ş firması olarak, CANİK markamız dahil olmak üzere, tüm markalarımız altında sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizde müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci başlamıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla.

Canik Superior Firearms Canik Sıfır Tabancada Tutukluk

Uğur
29 Ocak 2024 21:587.097

2022 yılı sonunda Canik Elite s Combat tabanca satın aldım MKE'den. MKE mermisiyle 100 atış yaptığımda birkaç kez tutukl...

Canik Superior Firearms Sfx Rival Pas Oluşmaya Başladı!

Canik SuperiorFirearms Sfx Rival Pas Oluşmaya Başladı!

Ahmet
Canik Superior Firearms Gez Ayrı Yapamıyorum!

Canik SuperiorFirearms Gez Ayrı Yapamıyorum!

Osman