İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

CANiK Store Canik Sorunlu Silah

24 Temmuz 2024 17:02

Birkaç ay önce MKE den Canik TP9 sf mete s aldım. Poligonda ilk atışımda Silahın sürgüsünün 2-3 atışta bir geri kaldığını gördüm. Silahı bu şekilde deneyerek yaklaşık 100 adet atış yaptım ama sorun aynen devam etti. Aynı zamanda ilk defa gördüğüm üzere silah tek tetikte çift mermi atışı yaptı. Video ile müşteri hizmetlerine bilgi verdim ve silahı Ümraniye Canik'e teslim ettim. Yaklaşık 3 hafta sonra silahı alabileceğimi söyledir. Teslim aldıktan sonra ilk atışımda yine aynı şekilde tutukluklar ve yine silah çift mermi attı. Müşteri hizmetlerine video ile durumu ispatlamama rağmen, önce kullandığım mermiden olabileceğini ( MKE dışında mermi kullanılmadı) sonra tutuşumda sorun olduğuna karar vermişler. Aynı silahla 2 ayrı kullanıcıya atış yaptırdım ve bunu kayda aldım. Aynı sorunu onlarda yaşadı. Geldiğimiz nokta yerli ürün alalım diye kendimizi rezil ettiğimizle kaldık ve silahı sorun kimse yok. Değişim yok, verilen garanti sözde ve ilgi yok.

profile profile
24 Temmuz 2024 17:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)
26 Ağustos 2024 22:23

Evet bana ulaşıldı müşteri hizmetleri Aymen hanım tarafından. Zaten tek muhatabımız o. Elinden geldiğince süreci çözmeye çalışıyor ama yine herhangi bir aksiyon alınmadı maalesef. Durum aynı. Teşekkürler Canik

Canik MC-9'da Sürekli Tutukluk Ve Yetersiz Servis

19 Temmuz 2025 15:27
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Canik Store Teknik Servis Şikayeti Ve Mc9 Da Tutukluk Problemi

21 Ağustos 2023 18:59

03 Eylül 2023 23:37
Yasin sonuçtan çok memnun

Canik Storedan Aldığım İki Yeni Şarjör De Arızalı Çıktı Sorunum Çözülmüyor

22 Haziran 2025 10:53
"Şikayetimi dile getirdikten çok kısa süre sonra yetkili hanımefendi, tarafıma ulaşarak çok yardımcı oldu. Ürünün merkeze ulaştırılıp incelenmesi ve inceleme raporuna müteakip değişim ya da tamirin yapılması uygun görüldü. Sağ olsun ilgili kişi beni sürecin her aşamasından haberdar etti. Ve kısa sürede ürünün değişimi yapıldı. Aymen Hanıma ve Mecanik ekibine teşekkür ederim."