Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Hamilelikte Hastane Deneyimi: Tedavi Yerine Daha Fazla Sorun

26 Ağustos 2024 11:38

25 haftalık hamileyim, grip oldum. Ayakta zor duruyorum, hastaneye gittim. Tuvalete gitmez olaydım. Tedavi olmak için gittim, hastanede daha çok mikrop kapar oldum. Tuvaletler rezil durumda. Kadın doğum acilinden erişkin acile yönlendirdiler. Tek başımayım, zor yürüyorum. Gittim, doktor neyin var dedi. Anlattım, bana bol bol dinlen dedi. Serum da yazdı. Sonra gidebilirsin dedi. Hocam çalışıyorum ben dedim, ben rapor yazamıyorum, aile hekimine git dedi. Neyse, kötüyüm, serumu vursunlar dedim. Kolayca damarı bulunan benim damarımı bulamadılar. Canımı yaktılar, serumu olmadan çıktım. Son teknoloji hastane yapmışlar ama içine doktorunu, hemşiresini koymamışlar. Allah düşürmesin.

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Gebelik Sürecinde Hastane Deneyimi Ve Karşılaşılan Zorluklar

31 Temmuz 2024 22:46
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 23:11
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi Kadın Doğumda Hastane Enfeksiyonu

08 Eylül 2024 11:54