Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Gebelik Sürecinde Hastane Deneyimi Ve Karşılaşılan Zorluklar

31 Temmuz 2024 22:46

29 haftalık gebeyim. Kanama ile acile başvurdum, 4-5 saat sonra servise yatırıldım. Acildekiler çok ilgiliydi ve ellerinden geleni yaptılar. Ancak perinataloji servisine yattığımda sorunlar başladı. Refakatçi almadılar, tek başıma kaldım. Hemşire çağrı ziline basıp bir şey istediğimde azarlandım. İşini sevmeyen insanlar tarafından kurulmuş bir kadro var ve yazık ki hizmet vermeye devam ediyorlar. Çok bunaldığımı ve biraz hava almak istediğimi söylediğimde ancak tedaviyi reddederek çıkabileceğimi söylediler. Ben de öyle yaptım. İnsan ve hasta psikolojisinden anlamıyorlar. Hekimleri iyi, asistanlar çok yoruluyor evet ama diğer sağlık ekibi oldukça yetersiz. Yere su döktüğümde temizlik görevlisinden yardım istediğimde bile azar işittim. Temizlik görevlisinde ve ebelerdeki tavır, profesörlerde bile yok. Allah düşürmesin, devletimize yazıklar olsun ki bunlara fırsat veriyor ve devletin üzerinden ekmek yiyorlar.

16 Haziran 2024 09:07
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Kadın Doğum Ebe İlgisizliği

02 Mart 2024 20:47