Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Gebe Polikliniği Ayakta Uzun Süre Kalma Sorunsalı

30 Ekim 2023 11:209.356

6 aylık gebeyim kontrollerim için her ay Cam Sakura Şehir Hastanesi'ne geliyorum. Düzenli olarak her geldiğimde gebe polikliniğine eşlerin içeriye girmemesinin yasak olduğunu söyleyip poliklinik dışında ayakta bekletiyorlar. Biz hamile bayanlar kayıt ve tansiyon işlemlerinden sonra doktorumuzun bulunduğu koridorda aynı şekilde ayakta bekletiliyoruz. Bugün karşılaştığım manzara fazlasıyla canımı sıktı, tam 1.30 saatir doktorun kapısının önünde bekletiliyorum. Sonuçlarımı göstermek için geldim ve sistem randevulu ve sonuç sırasını karışık alıyor. Normal sıradan biri olmayı geçtik, burada sırasını bekleyen bütün gebe bayanlar ayakta durmaktan yoruldular. En azından ayakta durmaktansa oturabilmemiz için buraya çözüm üretebilirler. Bu durumdan fazlasıyla şikayetçiyim. Bir an evvel bu duruma çözüm bulunması şart. Ayrıca içerisi çok fazla havasız, pencereler açılmıyor. Klimalar çalışmıyor.

1 Destek

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Hamile Olarak Mağduruz İlgi Sıfır

14 Ağustos 2024 12:1221.350

Cam Sakura Şehir Hastanesi kadın doğum gebe polikliniği doktorları ilgisiz, hiçbir sorunun cevabını alamıyorsunuz. Dokto...

Randevu İptali Ve Mağduriyet

18 Ocak 2025 06:1613.081

Hamileliğimin son zamanlarındayım. 16 gün önce Çam Sakura ve Şehir Hastanesi kadın doğum polikliniğinden randevu aldım. ...

Tümünü Gör
Çocuk Cerrahide İlgisizlik!

Çocuk Cerrahideİlgisizlik!

Şakir
Çam Sakura Şehir Hastanesi Havalandırması Çalışmıyor!

Çam Sakura ŞehirHastanesi Havalandırması Çalışmıyor!

Yakup
Çam Sakura Şehir Hastanesi Acil Yardım Talep Ediyoruz

Çam Sakura ŞehirHastanesi Acil Yardım Talep Ediyoruz

Volkan
Çam Sakura Şehir Hastanesi Çocuk Servis 9. Katın Hali!

Çam Sakura ŞehirHastanesi Çocuk Servis 9. Katın Hali!

Betül
Çam Sakura Şehir Hastanesi Pislik İçinde!

Çam Sakura ŞehirHastanesi Pislik İçinde!

Çiğdem
Çam Sakura Şehir Hastanesi Hemşireler Ve Yaşanan Süreç