Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Doktor Olmaması Doktor Eksikliği Var

23 Haziran 2023 01:41

Cam ve sakura şehir hastanesinde başka hastanelerden randevu alamadığımız için hematoloji bölümünde kan pıhtılaşma sorunu sebebi ile takip halindeyiz. Gebelik esnasında sorun olmaması adına yaklaşık 5 aydır sürekli gidip geldik. Doğuma son günler kala son kontrolü yaptıktan sonra konsültasyon olarak kadın doğum bölümüne bizi ilettiler. Burada takibe başladık. Doktor hanım bize kaşeli ve imzalı bir kağıt vererek (sanırım sistem böyle işliyor) bizi doğuma kadar kontrole çağırıyordu. Son olarak 27 Ağustosta çağırdığı kontrole geldiğimizde doktor hanımın kadın hastalıklarına geçtiği ve oraya gitmemiz gerektiği (doğum için gelinen bir yerde ne alakaysa ) söylendi. Buradakiler yeterli ilgilenmedi zaten. Kadın hastalıklarına çıkıp sorduğumuzda doktorun işten ayrıldığı belirtildi. Tekrar doğum bölümüne geldiğimizde bize o doktorun ayrıldığı başka doktorun bakamayacağı söylendi (Hematolojik sorunumuz olup sürekli bize riskli doğum olacağı söylenmese bu kadar telaş yapmayacağız zaten). Burası şu anda giden doktorun hastalarıyla dolmuş durumda. Bir doktor istifa etmeden 15 gün önce bildirim yapıyor (yasal mevzuat da böyle biliyorum). 15 gün içerisinde randevular kontrol altına alınamaz mı. Eşimle hamile halinde başhekimliğe geldik. Hasta haklarına gönderdiler. Hasta haklarında bizi yeterince dinlemeyip hamile eşimi kapıda ayakta beklettiler (o hanımefendi için Şikayet dilekçesi doldurdum). Yan odadaki hasta hakları çalışanı yeterli ilgiyi göstererek bizi b blok başhekimliğine yönlendirdi. Burası da bizi kabul etmedi. Kendimizi tekrar genel başhekimlikte bulduk. Burda tekrar kendimizi anlatmaya çalışırken saat 9 geldiğimiz hastaneye saat 1i geçmişti. Sonunda başhekimlik çalışanlarından bir tanesi bizi bir doktora yönlendirdi. Kaç saattir ayakta dolanıyoruz. Böyle bir hastanede bu iş bu kadar zor olmamalı. Hastanede 1 adet çocuk doktoru bulunmakta kaç saattir bekliyoruz insanlar burda perişan halde bekliyorlar bu kadarda terbiyesizlik olamaz

23 Haziran 2023 01:30

Camsakura devlet hastanesinde bir adet çocuk doktoru bulunmakta ve bu kadar millet bir doktoru bekliyor insanlar mağdur durumda bu kadarda olmaz ki bir çözüm bulunması lazım bence gereken konumlara iletilmesi rica bulunurum 3 saattir burda bekliyoruz hani bir çözümde bulunmuyor olmaz ki

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Hastanesi'nde İlgisizlik Ve Kötü Hizmet Deneyimi

21 Ekim 2024 12:09