Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Çam Ve Sakura Hastanesi Göğüs Hastalıkları Bölümü

26 Mart 2024 20:107.536

Çam ve Sakura hastanesine babamla gittik. Babam 4. Evre kanser hastası Bağcılar devletten bir kağıtla oraya yolladılar. Durumu açıkladığıma rağmen göğüs hastalıklarındaki doktor Hanım bağırarak çıkın dışarı randevu almanız lazım böyle bakamam dedi. Elimizde kağıtla gelmişiz zaten acil olmasa randevusuz gelmeyeceğimizi bizde biliyoruz. Doktor olmuşlar fakat insan olmayı öğrenmemişler. Lütfen bu durumu hastane denetim birimine iletin. Elimize verilen kağıdı da fotoğraf bölümüne ekledim. Aciliyeti olan hastalara böyle davranmamaları lazım bu durumu üst yerlere kadar taşıyacağım. Babamın ne kadar ömrü kaldığını bilmiyorum bir de böyle insanlarla uğraşmak zorunda kalıyorum.

25 Nisan 2024 14:42

Benimde babam akciğer kanseri bizde çam ve sakurada göğüste tedavi olduk şimdi ebus çekilecek yorumlara bakayım nasıl bir işlem dedim durumunuz ile karşılaştım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin tüm hastalara inşallah.

Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi Doktorsuz İşlemler, Doktorların İlgisizliği!

7 Haziran 2024 16:005.697

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne anneme kanser teşhisi konduğunu öğrenerek gittik. Acil hasta olduğunu; rahim...

2 Destek

Öne ÇıkanKonular