Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

By Merve Serin Parayı Alıp Ürün Göndermiyor

19 Şubat 2024 19:33

By Merve Serin isimli Instagram butiğinden elbise satın aldık. Değişim için geri gönderdim ancak tarafıma hiçbir dönüş yapılmadı. Yeni ürünün gönderilmesi için birçok kez iletişim kurmaya çalıştım fakat bir sonuç alamadım. Hem ücretini ödedim hem de elbise gönderilmedi.

27 Şubat 2024 18:23

Bymerveserin isimli Instagram butik isimli satıcıdan elbise aldık, değişim için geri gönderdik fakat hiçbir dönüş tarafıma sağlanmadı, yeni ürün göndermeleri için bir çok kez ulaşmaya çalıştım 3-4 gün cevap vermediler erkek arkadaşım bir şekilde ulaşıp yeni ürün göndermelerini istedi fakat çok kötü bir üslupla karşılaştık tehdit, hakaret, küçük düşürücü kelimeler, karşısında çocuk varmış gibi sesli bir şekilde azarladı resmen "elbiseyi istersem 1 aya gönderirim", istersem göndermem gibi cümleler tarafıma kullanıldı (ses kayıtları mevcuttur) ve sonrasında engellendi, kargonun çıktığını söyleyip oyaladılar zor bela ürün elime ulaştı fakat gelen ürünün çoğu yerinden ipler çıkmış, dikişleri açılmış durumda ve yer yer tüylenmeler mevcuttur.

28 Mart 2024 11:36
Aleyna sonucu yetersiz buldu

14 Temmuz 2023 21:13
By Merve Serin nstagram Sayfasından Aldığım Ürün Ve Param Gelmedi
She sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 14:00

21 Eylül 2023 18:25