Semiha sonuçtan hiç memnun değil

Büşra Zararsız Kötü Kuaför Deneyimi Ve Yetersiz Hizmet

06 Ağustos 2024 16:18

Bursa Balat şubesinde gitmiş olduğum, Bursa'nın en iyi kuaförlerinden biri olarak bilinen Büşra Zararsız'dan nedime olarak ben ve gelin olan arkadaşım ağlayarak çıktık. 10 dakikada yapılan makyaj, maşa tutmayan saçlar; bırakın düğün sonunu, bir saat içinde saçta hiçbir şey kalmadı. Gözlerimi çektirdikleri lastik bile görünüyordu. Gelinin saçı aşırı özensiz bir topuz yapıldı ve baştan savma bir duvak takıldı. Kına ve düğün için dünyanın parasını verdiğimiz kuaförde bir de kahve içtiğimiz için ekstra ücret ödedik. Gelinin mutsuz olduğunu ve beğenmediğini gördükleri halde hiçbir şey yapmadılar. Yanımızda gelen arkadaşımız hafif makyaj istiyorum dediği için neredeyse hiçbir şey yapmadılar. Kız kendi üzerine bir daha makyaj yaptı. Göründüğü gibi temiz ve soft bir saç ve makyaj değil. Bir daha gitmem.

profile profile
07 Ağustos 2024 11:15 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhabalar sahte ve geçersiz bir hesap olduğunuzu kanıtlamanızı rica edeceğiz. Çünkü mutsuz ve ağlayarak çıkan gelinimiz hiç olmadı. Lütfen bize ulaşın kaydınıza bakalım

Semiha
Semiha
08 Ağustos 2024 18:08

Asla sahte bir hesap değil. Kamera varsa kapınızın önünde gelinin ağladığını göreceksiniz. 03. Ağustos tarihinde nedime olarak S*** p*** olarak çalışanlarınız tarafından defalarca adım ve numaram alındı. Kayıtlarınızda göreceksinizdir. Sahte olmadığımı anlayacaksınızdır.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 10:31
Düğün Günümde Hayal Kırıklığı: Saç Ve Makyaj Fiyaskosu
Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 09:55
Elyanora Bride Studio Nişan Saç Yapımı
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Büşra Sert Bridal Hair Makeup En Stresli Günümde Beni İyice Gerdi!

17 Ağustos 2024 00:26
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 01:22