Business Channel Türk Paramı Alıp Yayın Yapmadı

12 Temmuz 2023 12:12

Televizyon yayını vaadiyle 5900 TL yanıltıldım. Instagram hesabımdan ulaşıldı, tamamen ücretsiz bir çekim yapılacağını söylediler. Televizyonda yayınlanacağını söylediler. Tek izin günümü harcayıp çekimi yaptık. Sonrasında bir odaya çekip sert şekilde 5000 TL vermezsem sadece Youtube.com'da bir defalık yayınlanıp silineceğini eğer verirsem televizyonda yayınlanacağını magazin haberi yapılacağını söylediler. Bu kadar emek harcadıktan sonra ne kadar yanıltılmış olsam da mecbur parayı vermeyi kabul ettim. Karttan çekmek isteyince KDV ödemek zorunda kalacağımız için KDV bedeli eklendi, 5900 çekildi. Yani nakit aldıkları hiçbir paranın KDV'sini ödemiyorlar. Neyse sonra zaman geçti. Yalnızca saçma bot takipçili Youtube.com hesaplarında yayımlandı, izlenme sayısı 30, onlar da benim çevrem. Diğer hizmetleri yapılmadığını söylediğimde bana TV programı internet yayını bu zaten dendi. Bayağı konuştuktan sonra 3000 TL bedeli bunun için sözleşmenizde yazılı dendi. Ben de dedim ki e benden 5900 aldınız? Bunun üzerine hmm 5900 verdiyseniz tamam BRT TV'de yayınlanacak dendi. Ve tabii ki yayımlanmadı. Tekrar konuştum cevap Youtube.com'da yayımlandı ya? Şimdi bu kişiler günde 10'a yakın kişinin bu yolla parasını alıyor. Ben zaten savcılığa gidiyorum.

profile profile profile
15 Temmuz 2023 12:25 (Şikayetten 3 gün sonra)

Bu iddia tamamen asılsızdır. Yayınınız bc TV canlı yayınında yayınlanıp yayınınızdan 1 ay sonrası içinde br TV yayınınız iletişim kurulduğunda da söylenmiştir. Hizmetlerimizi eksiksiz bir şekilde verdik ve vermeye devam ediyoruz.

07 Ağustos 2023 11:26

Güncelleme : Söz konusu konuğumuzun br TV yayınıda zamanında verilerek tüm hizmetlerimiz eksiksiz şekilde verilmiştir.

Show Türk Yanıltıcı Reklam Teklifleri Ve Gizli Maliyetler

18 Mart 2025 22:20

Kozantavukçuluk
07 Ocak 2025 20:14

Show Türk Reklam Hizmeti Mağduriyeti Ve İletişim Eksikliği

06 Ocak 2025 19:58
Halil sonuçtan hiç memnun değil

White Medya TV8 İnternational Şehrin Nabzı Eksik Bilgilendirme

Halil
29 Eylül 2024 01:04
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Business Channel Radyo Televizyon Yayıncılık Tic. A. Ş.

05 Ekim 2023 17:12
Business Channel Radyo Televizyon Yayıncılık Tic. A. Ş.