Buselik Meyhane Yasa Dışı Olarak Alınan Ücret

24 Temmuz 2024 13:00

20 Temmuz cumartesi günü 5 kişi olarak ilk defa misafirlerimi götürdüm. Talihsiz olay yaşandı kavga falan çıktı başımızın üstünden küllükler bardaklar vs uçuştu. Olur dedik içkili ortam normaldir. Çalışanlar özür dileyerek ve ikramda bulunarak bizlerin gönlünü almaya çalıştılar. Esnaflık olarak hal ve hareketlerini beğendim. Yediğimiz içtiğimiz ürünler gayet güzel ve lezzetliydi. Ama hesap istediğimde sonradan fark ettim. Eve gittiğimde. Hesabın içine kişi başı olmak suretiyle 55 TL kuver ücreti ( masaya koyduğu çatal bıçak tuzluk vs için alınan ücret ) ayrıca kişi başı 225 TL olmak suretiyle hizmet bedeli yazılmış toplamda 1080 TL fazladan para aldılar. Türk ticaret Kanununa göre bu alınan para yasal değil. Sizlerin aracılığıyla Çorlu buselik meyhanesinden fazla alınan ücretin iadesini istiyorum. Eğer ücret iadesi olmazsa gerekli mercilere ticaret Bakanlığına başvurumu yapacağım

Aslışah sonuçtan hiç memnun değil

Cariye Folkart Nikah Sonrası Eğlencede Yaşanan Hayal Kırıklığı Ve Ekstra Ücret Şoku

07 Temmuz 2025 13:56
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Çorlu Buselik Meyhanesi'nde Hayal Kırıklığı Yavaş Servis Ve İlgisizlik

09 Eylül 2024 13:24
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 16:21
Divane Cihangir Kasada Karşılaşana Kadar Haberinizin Olmadığı X2 Hesap

Cilvelim Yeni Nesil Meyhane Fazla Ücret Alındı!

28 Şubat 2025 09:41
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Mek Etiler Yeni Nesil Meyhane Menüde Olan Fiyatlarla Hiçbir Şekilde Uyuşmayan Tutar Talep Edildi

11 Ağustos 2025 00:23