Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ameliyat Sırası Mağduriyeti

19 Nisan 2024 16:44

Annemin sürekli kusması sonucunda acil servise getirdik. Bir hafta hastanede yattı. İltihabı kuruttular. Sonuç olarak safra kesesinde sıkışmış taş olduğunu söylediler. Ameliyatın zorunlu olduğunu belirttiler. Anestezi uzmanı onay verdi. Ertesi gün ameliyat için hazırlanırken dudağında uçuk olduğu için ameliyatı yapamayacaklarını ifade ettiler. Daha önceki muayenelerde bu uçuğu fark etmemiş olmalarına rağmen kabul ettik ve yeniden sıraya girdik.

'Ameliyat için sizi çağıracağız' denilmesine rağmen üç ay geçti. Beş kez sıramızı öğrenmek için başvurduk ancak net bir yanıt alamadık. En son gittiğimizde, bir yıl sıra bekleyenler olduğunu söyleyerek olumsuz bir tutum sergilendi. Eğer ameliyat için yer ve zamanınız yoksa, neden üç ay boyunca insanları bekletirsiniz?

Sağlıkla ilgili ciddi bir konuda insanlar mağdur ediliyor. Hastane içindeki personelin ilgisizliği nedeniyle yanınızda cımbız bulundurmanız gerekebilir. Bu hastanede çözüm beklemek yerine, büyük şehirdeki diğer hastanelerin imkanlarından yararlanmayı düşünüyorum. Biz hâlâ uygun bir ameliyat tarihi bulamadık ve diğer hastanelerde de yer bulamadık.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Gazi Üniversitesi Hastanesi Oküloplasti Doktor Ve Asistanları

03 Ocak 2024 10:16
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Safra Kesesi Ameliyatı

28 Haziran 2024 21:29