Sevgi Vakfı (Burs Başvuru) Şüpheli Sosyal Yardım Talebi Ve Kişisel Bilgilerin Güvenliği

24 Ağustos 2024 11:501.444

23.08.2024 tarihinde 5063****21 numaralı telefondan aranarak Sevgi Vakfı adı altında sosyal yardım yaptıklarını ve e-onay uygulaması üzerinden kimlik bilgilerimi okutmam gerektiği için uygulamayı indirmemi istediler. Benim de boşluğuma denk geldi. İndirdim, kimlik ön ve arka okuttum ve yüz tanımlama yaparak işlemi tamamladım. Her ayın 1'inde hesabınıza 2500 TL yatacak dediler ve kapattılar. Telefon kapandıktan sonra araştırma yapayım dedim, ancak herhangi bir bilgi bulamadım ve sanırım ilettikleri gibi bir yardım kuruluşu yok. Vermiş olduğum bu bilgilerin ve e-onayda girilen kimlik, yüz tanımlama gibi kişisel bilgilerimin kullanılarak, banka hesabı açma, banka kredisi kullanma, abonelik başlatma gibi adıma açılmış şirket ya da yasadışı herhangi bir işlemde, kimlik bilgilerimin ve onayımın olmaksızın, ıslak imzam atılmadan yapılmış ya da yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi bildirmek isterim. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

24 Nisan 13:24

Bende başvuru yaptım şimdi dolandırıcı poldugunu gördüm adıma herhangi bir şey açılırsa şikayetçiyim sevgi yardım derneğinden

Kişisel Bilgilerimin İzinsiz Kullanımıyla İlgili Endişelerim Ve Güvenlik Talebim

19 Temmuz 2025 01:402.206

18.07.2025 tarihinde 0533*****67 numaralı telefondan aranarak Sevgi Vakfı adı altında sosyal yardım yaptıklarını ve e-De...

Vakıf Adı Altında Yanıltma!

Vakıf Adı AltındaYanıltma!

Hamide