Hayat Eğitim Vakfı (Burs Başvuru) Hayat Egitim Kurumu
Hayat Eğitim Vakfı adındaki bir site burs verdiği iddia ediyor. Dalgınlığıma denk geldi bir burs sitesi diye t. C. Telefon ad soyad bilgilerimi girdim fakat pişmanım. Diğer şikayetlerdeki gibi WhatsApp üzerinden henüz bir şey göndermediler fakat yine de tehlikeli bir durumda olduğumu seziyorum. Bilgilerimin kullanılarak 19.09.2024 tarihi itibarıyla adıma açılacak banka hesabı, banka kredisi, abonelik, şirket veya yasa dışı herhangi bir işlem için kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan yapılan ya da yapılacak herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. İlgili kurumlarca gereğinin yapılmasını arz ederim. Açılacak her türlü hesap ve işlemden, yasa dışı bahis, kumar gibi hiçbir şeyle ilgim olmadığını belirtmek istiyorum. Site linki de şu: https://www.hayategitmkurumu.org











Merhaba ben de başvurdum ama sadece isim soy isim telefon verdim siteye sonra bursunuz onaylandı diye mesaj attılar hiçbir belge teslim etmememe rağmen onaylanmasını şüpheli bulup başka bilgi vermedim burs verdiklerini düşünmüyorum başvuran arkadaşlar dikkatli olup başka bilgi vermesin bence