Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
07 Temmuz 2024 20:29

Kütahya Burger King Hilton Şubesinde 05.07.2024 tarihinde kendisini yönetici olarak tanıtan Y**** K********'ın söylediğim ürünü yanlış anlamasıyla şahsıma ait aşağılayıcı ve saygısız olan tavrı ben mağazadan çıkana kadar devam ettirmesi ailece gelen bizi çok rahatsız etti. Bu tavrını da mağazada 12 yıldır çalışıyorum. Kimse bana burada bir şey yapamaz, istediğin yere hatta valiye git şikayet et diyerek sürdürmüştür. Bu olaylar yaşanırken yaka kartı olmadığı için ismini öğrenmek istediğimde ise uzunca bir süre söylememek için direnip sonrasında yaka kartını gömlek cebinden çıkartıp önüme atıp hızlıca geri almıştır. Çevremdeki bütün herkese bu şubeyi tercih etmemeleri gerektiğini bana yapılan davranışın herkese yapılabileceğini her mecrada kendimde sorumluluk hissederek paylaşacağım. Kurumsal bir şirketin kimliği altında bu tarz davranışlara cüret edebilen çalışanın olması bende hala şaşkınlık yaratmıştır. Umarım bu şikayetim dikkate alınarak çalışanlarını daha dikkatli seçerler hatta daha sık gizli müşteri göndererek denetlerler.

08 Temmuz 2024 13:04 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın Yetkili, 29305382 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

Müge sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2025 00:27

23 Haziran 2025 00:03
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Burger King Şubesinde Çalışanların Saygısız Davranışı Ve Oyuncak Bölümü Sorunu

06 Ekim 2025 15:30