Van Köşk Köy Bungalov (koskoybungalov) Tarafından Yanıltıldım!

10 Haziran 2024 19:29

Van Köşk Köy Bungalov isimli bir Instagram adresinden aslında hiç olmayan bungalov evleri kiralıyorlar. Rezervasyon için aradığımızda normal bungalov evler gibi fiyat veriyorlar, daha sonra belli oranda indirim yapacaklarını söyleyip ön ödeme istiyorlar. Parayı ödediğinizde ise sigorta şirketi adı altında sizleri arıyorlar. Sigorta için de ayrı para isteyip sigorta için yatırılan tutarı 5 dakika içerisinde geri yatıracaklarını söylüyorlar. Bütün iletişimi normal hatlardan yapıyorlar. Fakat sigorta için arayanların WhatsApp hesaplarında sigortam.net yazıyor ve sigortam.net logosu kullanıyorlar. Sigortam.net yazısını ve logosunu görünce parayı gönderiyorsunuz. Parayı gönderdikten sonra paranın bloke olduğunu, sigorta için bir kez daha ödeme yaptığınız takdirde her iki ödemenin parasının da geri yatırılacağını söylüyorlar. Bütün süreç bitince engelliyorlar. Ben en son kendilerini savcılığa şikayet edeceğimi söylememe rağmen hala başka numaralardan aradığımda insanları yanıltmaya devam ettiklerini gördüm.
Sahte bir sözleşme hazırlayıp onu gönderiyorlar. Görseller kısmına koydum.

İletişime geçen numaralar: 0543 *** 51 05
0507 *** 82 91