22 Eylül 2023 11:11

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde EMG çekimi biriminde hemen odanın girişinde çalışan sekreter bayan hastaya ve hasta yakınına nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. 18 yaşındaki kız kardeşim 23 Ağustos'ta menisküs ameliyatı oldu, fakat ameliyat sonrası beklenmedik bir durum gelişti ve düşük ayak (?) tanısı koyuldu. Ortopedi hocamız EMG çekimi istedi. Çekime geldiğimizde bilgilendirme amaçlı danıştığımızda sekreter hanım ters cevaplar verdi. Bununla kalmadı, hastamız küçük yaşta olduğu için onu beklerken bize kaba tavırlarla dışarı çıkmamızı söyledi. Kibarca söyleyebilir, zaten genç hastamız bu durumdayken hem dalgınız hem moralimiz bozuk, bir de insanların kaba davranışlarına gerçekten tahammülümüz yok. Ki ben de sağlık personeliyim, hiçbir hasta yakınına bu şekilde davranmıyorum. İnsanlar önce görgü kurallarını öğrensinler, ondan sonra işe alınsınlar. Acısı olan insana bu kadar kaba davranılmaz. Zonguldak BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Nörofizyoloji Laboratuvarı EEG-EMG çekimi odası girişindeki bu sekreter kadın hakkında gereğinin yapılmasını önemle talep ediyorum.

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Yanlış İşlem ve İlgisizlik Nedeniyle Saatlerce Mağduriyet Yaşadık

27 Haziran 2025 16:29

26 Mart 2025 18:22
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Ameliyat Sürecindeki İhmaller Ve Mağduriyet

20 Ekim 2024 13:30
Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Ondokuz Mayıs Üniversitesi OMÜ Ultrason Randevu Alma

22 Temmuz 2024 11:27