Ürün İade Sorunu Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

01 Aralık 2024 02:21

04.01.2023 tarihinde Britax Römer Dualfix I-Size fatura sistem belge no 9171650375 ürün 360 dönen modeli kısa bir zaman önce dönmemeye başladı. Ebebek Kale Center mağazasına bıraktım tamir için. 2 hafta sonra bana ürün tamir olmuyor, size çek vereceğiz dediler. Ben de çek kabul etmiyorum, ürünün aynısından istiyorum yoksa ürünü tamir edip bana verebilirsiniz dedim. Tamir olmadığını söylediler ve ürünün aynısı olmadığını belirttiler. O zaman bana bir üst serisini vermeleri gerekiyor. Hakkım olarak onu veremediklerini söylüyorlar. Kale Center M****** Bey adlı biri bana aynı ürünün Trump AVM'de kapalı kutu olarak var diyerek kendisi bana çek vererek orada alabileceğimi söyledi ve tam tahmin ettiğim gibi benim ürünümün üretimi yok olarak görünüyor. Bunu biliyorum ve Trump AVM'ye gittiğimde benim ürünümün alt modelini teşhirden alıp kendileri rastgele bir şekilde kolileyip verdiler. Ebebek merkezi aradığımda teşhir ürününün satılamayacağını söylediler. Trump Ebebek mağaza müdürü O****** Bey ve Kale Center ekip lideri M****** Beyler kendi aralarında konuşup şahsımı yanıltarak bir alt modeli vermeye çalıştıkları Trump AVM Ebebek mağaza çalışanı M**** Hanım durumu bizzat kendisi konuya hakim. Şahsım olarak bu konu ile ilgili bütün yasal haklarımı kullanıp ya ürünümün aynısını ya da üstü serisini almak için elimden gelen bütün haklarımı kullanacağım. Trump Ebebek O****** Bey ve Kale Center M****** Bey için de şahsı olarak kendilerine dava açacağım. Kendileri de durumun ciddiyetinin farkına varacaklar.

25 Temmuz 2024 12:18
Britax Römer Kusurlu Ürün Gönderimi Ve %100 Fiyat Artışı!

Fatma
02 Ocak 2024 19:03
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Graco Ebebek Garanti Var Deyip Garanti Kurallarına Uymuyor

Şeyma
10 Ekim 2023 10:59
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
03 Mart 2025 17:06
Cybex Eezy S Twist2 Adaptör: Güvenlik Tehlikesi Ve Yetersiz Çözüm
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 22:32