Esra sonuçtan hiç memnun değil

Britax Römer Oto Koltuğu Baş Bölümündeki Köpüğü Kırıldı

01 Ağustos 2024 23:57

Britax römer marka çocuk oto koltuğumuzun oğlumun kafasını yasladığı yerdeki köpüğü kırıldı. Herhangi bir kaza olmadan bu şekilde kırılması büyük güvensizlik yarattı, en güvenilir markalardan biri olduğu için almıştık. Ürünün hatasının giderilmesini talep ediyorum

Hicran
Hicran

Aynı problemi bizde yaşadık sözde pahalı güvenilir marka diye aldık çocuk kafasını vurunca iç kopuk kırıldı Allah korusun kaza anında ne olur bilemiyorum bu kadar basit bir malzeme olduğunu bilsem almazdım koltuk elimde kaldı kullanamıyorum

Yasin
Yasin

Strafor başlık kırıldığı için defalarca e-bebek mağazasına gidip ürünü temin etmek istediğim halde cevap bile vermediler. E-bebek teknik servisinin bir numarası ya da e-posta adresi yok. Almanya'ya yazdım fakat konuyu yerel satıcınızla görüşmelisiniz diye söylediler.

Oktay
Oktay

Merhaba nereden aldınız servis sorununuzu çözdü mü Britax-Römer Britax Römer Kidfix I-Size 100-150 almayı düşünüyoruz ama tereddütte kaldık bizde.

Anıl
Anıl

Aynı dertten bizde sıkıntı yaşıyoruz. Sürekli başlık kılıfı çıkıyor ve köpüğü yerinden ayrıldı. Güvenip aldık güvenimiz sarsıldı.

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Britax Römer Oto Koltuğu Şikayeti

11 Ekim 2023 20:26

Britax Römer Kusurlu Ürün Gönderimi Ve %100 Fiyat Artışı!

25 Temmuz 2024 12:18
Britax Römer Kusurlu Ürün Gönderimi Ve %100 Fiyat Artışı!
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Oto Koltuğunda Kafa Köpüğünün Kolayca Kırılması Güvenlik Endişesi Yaratıyor

06 Kasım 2025 10:23
Oto Koltuğunda Kafa Köpüğünün Kolayca Kırılması Güvenlik Endişesi Yaratıyor
oto-koltugunda-kafa-kopugunun-kolayca-kirilmasi-guvenlik-endisesi-yaratiyor-1.jpg