13 Şubat 2024 13:596.295

Bosphorus city'de 2017-2019 yılları arasında yaşadım ve siteden birçok kişinin şikayet etmesine rağmen ben memnundum. Camdan bir şey atılmaması, ayakkabıların dışarıda bırakılmaması, otoparkımda bana ait yerin belirgin olması gibi kuralları çok sevdiğim için 2024'te yüksek bir fiyata buradan ev kiraladım. Mahalle kültürünü tercih etmediğim için bunu uygun buldum. Ancak kat komşum ayakkabısını dışarıda bırakıyor, üstelik 6. Katın durumu hoşuma gitmiyor. Ayakkabılar dışarıda ve bu durum gözüme hoş görünmüyor. İlk taşındığım günden beri güvenlik görevlilerinin tutumu ve sitedeki sokak köpeklerinin durumu canımı sıkıyor. Kapı önlerinde bırakılan ayakkabılar, karşı binada birinin Sofra bezini çırptığını görmek rahatsız edici. Yüksek aidat ve kira ödememe rağmen beklediğim kaliteyi bulamamak üzücü. Buradan ev almayı düşünüyordum ancak mevcut durumdan ötürü bu düşünceden vazgeçtim.
Yönetime yazdığımda aldığım cevaplar tatmin edici olmuyor. Bilgi taleplerimin yarısı yanıtsız kalıyor ve kısa cevaplar alıyorum. Prosedür hakkında bilgi istediğimde ise alakasız yanıtlar alıyorum. Eskiden burada yaşayanlar için söylemek istiyorum, beklentilerinizi karşılamayabilir. Ekte yönetime attığım mesajlar ve 6. Katın durumunu gösteren bir video bulunmaktadır.

1 Destek