Bosch Yeni Aldığım Klimanın Kurulması İçin Montaj Hizmeti Göndermiyor.

06 Ağustos 2024 14:37

18.07.2024 tarihinde hepsiburada.com üzerinden Bosch Climate CL2000U W 35 E A++ 12000 BTU Duvar Tipi Klima siparişi verdim. 22.07.2024 tarihinde ürün elime ulaştı. Kutu üzerinde yazan telefon numarası üzerinden satın almış olduğum ürün satıcısına ulaşıp kayıt oluşturmam gerektiği yazılmış. Denilen şekilde ürün seri numarasını verip kayıt oluşturuldu. Servis sizi arayıp randevu oluşturacak denildi. 10 gün oldu, ne arayan var ne soran. Yaz bitti, ne zaman arayacak, ne zaman randevu verecek, ne zaman gelip montajını yapacak? Böyle saçma sapan bir isim olur mu? Vestel'in servis ağı kötü olduğu için evde klimam olduğu halde tamir bakım yaptırmadım. Sinirlenip yeni klima siparişi verdim. Bosch Alman malı, belli kalitesi olur dedim ama Vestel'den daha kötü çıktı. Koskoca markalar, kendi elemanınız yok mu? Gidip de sokak aralarında ne olduğu belli olmayan, kafasına göre dükkan açmış, kendine ustayım diyen kişiler ile muhatap olup da böyle müşterilerinizi mağdur ediyorsunuz. Ayıp, koskoca marka olacaksınız ama doğru düzgün iş yapamıyorsunuz. Bu yazın kavuran sıcağında 10 gün beklediğim yetmezmiş gibi daha ne kadar bekleyeceğim belli değil. Müşteriye resmen 'sizi adam yerine koymuyoruz, ne haliniz varsa görün' diyorsunuz böyle yaparak. Hakkımı helal etmiyorum. Bir an önce mağduriyetimi giderin ve artık şu klima kurulsun. Yeter artık, bu kadar beklediğim bu sıcaklarda mahvoldum.

06 Ağustos 2024 15:32 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

09 Ağustos 2024 12:53

Merhaba... Talebinize istinaden bilgi vermek için irtibat numaralarınızdan aradık ve size ulaşamadık. Devam eden ya da farklı bir talebinizin olması durumunda Müşteri İletişim Merkezimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klima İçin Kurulum Servisine Ulaşamıyorum, Şikayet Kaydı Dahi Açılamıyor

30 Temmuz 2025 11:48
bosch-klima-icin-kurulum-servisine-ulasamiyorum-sikayet-kaydi-dahi-acilamiyor-1.jpg
Bulut sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 11:53
Salih sonucu yetersiz buldu

30 Temmuz 2025 14:09
Mert sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 14:37
Bosch Klima Montajı 32 Günde Gerçekleşiyor.

25 Şubat 2025 09:48