Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Cat Ürün Satıp Arkasında Durmama

07 Temmuz 2023 20:35

Borusan Cat den 2021 yılında sıfır olarak aldığım 444 modeli Beko Loder teslimatı yapıldığı ilk gün direksiyonunun da tutukluluk yaptığını fark ettim oradaki yetkililere bildirdim siz kullanın. Devam ederse servisi arayın dediler ve devam etti. Sonrasında servisi aradım birçok kez geldiler fakat sorunun neden kaynaklı olduğunu bulamadılar. Bu şimdi de 3 defa aramama rağmen 444 1228. 2 ay etti hala servis tarafından bir dönüş alamadım. Bu ilk yazım hala bu sorumsuzluğu sürdürürseniz çok daha farklı anlatacaklarım var 2 yıl etti hala çözümlenmiş değil

18 Ekim 2023 10:10 (Şikayetten 3 ay sonra)

Değerli Borusan Cat Ailesi Üyesi, Yaşadığınız memnuniyetsizlik sebebi ile üzgünüz. En kısa sürede tarafınıza ulaşarak size yardımcı olmaya çalışacağız. BOOM 360 mobil uygulamamızdan bizlere ve servis ekiplerimize doğrudan ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

Tufan
Tufan

2021 model bekoloder kepçemin arızası bir buçuk aydır giderilmiyor servis telefonlara cevap vermiyor telefonlara bakmıyorlar böyle saçma bir servis görmedim sırf bu servisin ilgisizli yüzüne hidromege dönüş yaptım böyle saçma bir servis görmedim ben

Sebahattın sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Cat 432 Bekoloder Elektrik Arızası 9 Aydır Çözülemedi

Sebahattın
13 Temmuz 2025 00:00
Borusan Cat 432 Bekoloder Elektrik Arızası 9 Aydır Çözülemedi
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Cat 2023 Model Cat 444'de Yaşanan Servis Sorunları

22 Mayıs 2024 20:47