Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Borsanova-limited.com Kripto Yatırım Yanıltmacası

05 Kasım 2024 01:29

1 hafta önce telegram'dan a**** k***** adında biri mesaj atıp kripto para borsası borsanova ltd. Şti.'nde a planına yatırım yaparsam günde %15 kâr verileceğini söyledi. Kendine güvendirdi, aralıklarla ısrar edip ikna etti ve denemek için 50 USD yatırdım. 24 saat sonra 57.5 USD olarak Paribu hesabıma parayı çektim.

Sonra başkasına söyledim, o da 88 USD yatırdı ve 1 gün sonra 101 USD olarak aldı. Buna inanarak hesabıma tekrar yatırmak istedim, a planı tek sefer oluyor dediler. Yatırmadım. Telegram'dan devamlı b planı için ısrar ettiler, param yok dedim. Bugün, 4 Kasım'da, telegram'daki borsanova ltd. Grubundan admin engin adında biri mesaj atıp a planına tekrar yatırım yapılıyor diye mesaj yazdı. Ve ona şikayetvar.com'da a planına tekrar yatırım olmadığını, bu konu hakkında şikayet olduğunu söyledim. Şirket destek merkezine sormamı söyledi.

Borsanova ltd. Şti. Destek merkezine sordum, evet a planına tekrar yatırım açıldı dedi. 110 USD depozito yatırdım ve onaylaması için tekrar şirket destek merkezine yazdım. Gelen cevap: a planı tek seferliktir. 390 USD daha yatırman gerekiyor dediler. Param yok dedim, olunca yatırırsın diyor. Paramın geri iade edilmesini istiyorum dedim. 500 USD tamamla, yatırımını çekersin dedi.

Yani yanıltıldım. Tüm ekran görüntülerini aldım ama bu konuda yasal bir yaptırım olur mu bilmiyorum.

Refikcan sonuçtan hiç memnun değil

Refikcan
28 Nisan 2024 10:39
Cuma sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 15:29
Kemal sonucu yetersiz buldu

11 Nisan 2024 08:03
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Apad Properties Yanıltması

27 Mayıs 2024 11:00