BNP Paribas Cardif Sigorta Robot Süpürge Sigorta Sorunu Ve Fiyat Farkı Mağduriyeti

14 Şubat 2024 04:19

05.24.2023 tarihinde Media Markt'tan aldığım Karcher RCV3 marka robot süpürgem bozuldu ve media markete götürülerek servise gönderildi. Urunu ekstra BNP Paribas Cardif Sigorta ile sigortalatmıştım. Media markete gittiğimde ürünün kusurlu olduğu ve aynı model ile ya değişim yapılacağı ya da ürünün aldığım fiyatının iade edileceği söylendi. Urunu 9,499 TL'ye almıştım bugünkü fiyatı 15.999 TL. Yani bana ödeyecekleri para ile yeni bir ürün alamıyorum. Şayet bu durumu Media Markt veya BNP Paribas Cardif çözmez ise sabah ilk işim Tüketici Hakları'na gitmek olacak. Aynı urunu aldığımda tekrar aynı sorunu yaşamayacağımın garantisi yok. Ürünün bugünkü ücretinin bana geri ödenmesini talep ediyorum

14 Şubat 2024 09:10 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebinizi detaylı olarak incelemeye başladık. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Mutlu günler dileriz . Saygılarımızla BNP PARİBAS CARDİF SİGORTA A.Ş.

15 Şubat 2024 15:34

Değerli Müşterimiz , İletmiş olduğunuz talebiniz ile ilgili sizleri aradığımızı ancak ulaşamadığımızı bildirmek isteriz. Her türlü görüş ve talepleriniz için bilgi alabilirsiniz. Mutlu günler dileriz . Saygılarımızla. BNP PARİBAS CARDİF SİGORTA A.Ş

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

BNP Paribas Cardif Sigorta ve Servis Arasında Kalan Müşteri Mağduriyeti

20 Nisan 2025 23:36
İlhan sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2024 14:11
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

BNP Paribas Cardif Sigorta Cihaz Sigortası Kapsamında Verilen Sözler Tutulmadı

29 Ekim 2025 16:36
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2025 18:38
kaskolu-supurgemin-arizasi-giderilmiyor-cozum-bekliyorum-3.jpg
kaskolu-supurgemin-arizasi-giderilmiyor-cozum-bekliyorum-1.jpg
Özdemir sonuçtan hiç memnun değil

BNP Paribas Cardif Sigorta Kasko Yaptırdığım Robot Süpürgenin Arızası Sarf Malzeme Diye Karşılanmadı

26 Haziran 2025 15:05