30 Kasım 2024 01:33

Aracımda bu hatayı alıyorum. Bu hatadan kaynaklı olarak saatim güncel değil ve kısayolları kullanamıyorum. Oysaki önceden QR kod ekranı gelmişti ve ben aracımı MYBMW uygulamasına kaydetmiştim. Bu sorunun çözümünü bulamadım. Araçta connecteddrive yok, o yüzden kod gelmiyor deniyor. Olmayabilir, zaten amacım connecteddrive uygulaması değil, kısayolları kullanmak ve profil oluşturmak. Sorunumun çözümü için yetkililerden yardım bekliyorum. Konu hakkında güncelleme yapacağım.

02 Aralık 2024 08:39 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yorumlar (9)

Murat

Çözümsüz bir sorun Borusan'ın umurumda bile değil Tam bir hayal kırıklığı Bile bile bu araçları satıyorlar

Esin

Connected drive altyapısı olup BTK tarafından kullanımı yasak olan araçlarda ilk açılışıta Connected drive gibi QR kodla açılış yapılınca karışıklık oluyormuş. Servise gelin başa döndürelim düzelir dediler

Hayır çözülemedi maalesef

Murat

Aynı sorun benim yeni aldığım ix1 de de var. Sorunu çözdünüz.

Samet

Çözümü yok maalesef. Borusan'a gittim, servisteki arkadaşlar genius arkadaş var ına git diyor, geniusa gidiyorum o servise yolluyor. Danışmana soruyorum servisteki arkadaşlar anlamaz ki diyor. Başka Premium marka otomobillerim de oldu ilk kez böyle bir durumla karşılaştım

Burak

Aynı sorun bende de çözen var mı?

Esin

Merhaba, 2 gün önce aldığım BMW ix1 modelinde de aynı hatayı aldım. Çözüm gerçekleşti mi acaba

bmw-aracta-kisayol-ve-profil-sorunu-1.jpg
Samet

Çözümü olursa buraya güncelleme yapar mısınız acaba?

Burak

Çözebildiniz mi? Bende de aynı sorun var

BMW Connected Drive Özelliği Hayal Kırıklığı Yaşatıyor

M. Ziya