Hastanede İlgisiz Doktor Deneyimi

21 Kasım 2024 12:29

Çocuk ve ergen psikiyatri doktoru G**** B******* Hanımefendiye randevu aldım. 15 dakika boyunca yeni başlayan banko görevlisi kaydımı açamadığından dolayı bekledim ve G**** Hanım, geç kalma sorununun benden kaynaklandığını düşünerek beni 20 dakika kapıda bekletti ki ben durumu yardımcısına söylemiştim. Sonrasında içeri 12 yaşındaki kızımla girdik, bilgisayardan kafasını kaldırmadan 'Hoş geldiniz, şikayetiniz nedir?' diye sordu. Bana birkaç soru sordu ve kızımın yanımda olmasına rağmen 'Eklemek istediğiniz bir şey var mı?' dedi! Sonra dışarı çıkardı. Beni, kızıma birkaç soru sormuş ve çıktık.
Burada anlatmak istediğim konu şu sevgili Biruni Hastanesi yetkilileri ve doktorları, misyon ve vizyonunuzdan bahsetmeyi çok iyi yapıyorsunuz ama bu tip doktorlara önce güler yüzü, ilgiyi, alakayı, yardım etme isteğini, bir doktor olduğunu ve doktorluğun çok kutsal bir şey olduğunu açıklayın ya da çalıştırmayın. Okullarda teoride her şeyi öğrenmiş bu hanımefendi ama o kadar! Hele ki psikolog okumuş insanın ruhuna dokunması gereken bir mesleği var. Muayene ücreti 2800 TL, inanın bu paraları bu ülkede kolay kazanmıyoruz.

09 Aralık 2024 14:46 (Şikayetten 18 gün sonra)

Biruni Üniversitesi Hastanesi Nöroloji Doktoru Fiyaskosu!

08 Ağustos 2023 16:09
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yönlendirme Ve İlgisizlik

14 Nisan 2025 12:52
Leila sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 22:45