Orhan sonuçtan hiç memnun değil

BirNet, Alınmayan İnt. Hizmetine Ait Faturanın İptal Edilmesi Talebi

Orhan
26 Eylül 2024 20:07

BirNet'te bulunan 5496****79 numaralı internet aboneliği için bu yaz modem güncelleme yapılacağı bildirildi, eğer güncelleme yapılamazsa internetin kesileceği söylendi. Biz de gelip güncelleme yapacaklarını söyledik ancak uzun süre gelinmedi. Daha sonra bir gün saat 18:00 için randevu verildi ama bir türlü gelmek bilinmedi.

Arkadaşımız bir saat kurumda beklemesine rağmen yetkili kişi sürekli telefonda birazdan geliyoruz diye bekletti. Bir türlü gelmeyince mecburen vazgeçip başka gün kendimiz modemi BirNet bayisine götürüp güncelleme yaptık.

Ancak internet yine gelmedi, arıza kaydı açmak istediğimizde müşteri hizmetlerine ulaşamadan hat birden kesiliyordu. Bir süre sonra ulaştık, acil internet lazım dedik ama 3 gün sonra gelinip hizmet verildi. Bu süreç yaklaşık bir buçuk - iki aylık zamana tekabül etti. Neyse ki yaz tatili olduğu için internet çok gerekmiyordu. Firmayı arayarak verilmeyen hizmet olduğu için son iki ayın faturasının iptal edilerek iade edilmesi veya önümüzdeki iki aydan mahsubunu istedik ancak olumlu yanıt alamadık.

Tamamen firmadan kaynaklanan sebeplerle alamadığımız hizmet için haksız yere kesilen faturanın silinmesi için gereğini firmadan bekliyoruz.

İnternet Kesintisi Ve Haksız Modem Ücretiyle Mağdur Edildim

Fatih