Birevim Bursa Fomara Şubesi'nden Konut Projesine Katılımımın Mağduriyeti

Beytullah
09 Mayıs 2023 00:50

Birevim Bursa Fomara şubesinden 2020 Ağustos ayında başlatmış olduğum 37--482-0 numaralı sözleşmeye istinaden 300 bin tl 'lik konut projesine katılımımı sağlamıştım. Kura ve kesin hak tarihim olan şubat 2023 tarihini sabırsızlıkla ve merakla bekledim. Yaşanan tüm aksiliklere rağmen ( pandemi ve ekonomik devalüasyon) hiçbir taksitini geciktirmedim. Çünkü sözleşme başında sizin bir gecikmeniz olmaz ise paranızı sizde zamanında alabilirsiniz denmişti. Çevreden duyduğum her mağduriyete kulak tıkadım, yapmazlar ben geciktirmedim niye benim paramı geciktirsinler dedim ancak durumu kendi ödeme tarihim geldiğinde anladım.

Şu an tapılan tek kelimeyle BDDK atlasına sığınıp biz nasıl uygun görürsek onu kabul etmek zorundasınız. Demekten başka bir şey değil. İşin sonucu zaten 300bin TL'ye Bursa'da değil ev kümes yokken enflasyon karşısında eriyen paramıza el koymanın bizleri mağdur etmenin size ne faydası olabilir?

Zaten yeterince paramızı kullandınız nedir daha çok istediğiniz. Siz şu an sadece benden ötürü bir müşteri kaybetmediniz. Siz finans ödememi verene kadar gerek şube de gerekse bu tarz platformlar da daha fazla insanı yanıltmanıza izin vermeyip şikayetlerime devam edeceğim. Yarın ilk işim şubenize gidip o an içeride yanıltmak üzere olduğunuz kişileri aydınlatmak olacak. Bu saatten sonra ben değil siz düşünün.

26 Temmuz 2023 20:52

Birevim mağduriyetine hızla devam etmektedir. Lütfen bu firmalara tenezzül etmeyin. Aylardır finansman ödemesini yapmamalarının üstüne noterden ihtar çekip yaptığım ödemeleri geri istememe 14 günlük sürenin üzerinden günler geçmesine rağmen ödememi yapmamaktadır. Bununla ilgili tek bir açıklama ya da bildiri yapmamaları ayrıca bir halsizliktir. Acil olarak benim ödememi yapınız. Lütfen bu finans firmasına kanıp kendinizi yakmayın...

profile profile profile
10 Mayıs 2023 15:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyeti

Celal
16 Nisan 17:05
Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyeti
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Söz Verilen Sabit Ödeme Planı Uygulanmadı, Mağdur Edildim

Canan