Hesap Kapatma Sürecinde Yaşanan Zorluklar

21 Aralık 2024 15:171.533

Birebin sitesine memnun olmadığım ve sitenin bahis alımlarında sıkıntıları olduğu için hesabımın kalıcı kapanmasını istediğimi ilettim. Hesabı kapatmak için benden önlü arkalı kimlik fotoğrafı ve dilekçe istediler. Bu siteye para yatırdığınızda hiçbir sorun yok ama çekilmek isterseniz size imkan vermiyorlar.

23 Aralık 2024 17:14 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Üyemiz, Size ulaşmak amacıyla telefonla iletişime geçtiğimizde başarılı olamadık ve bu konuda size ulaşamamış olmamızdan dolayı üzgünüz. Birebin olarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlamak için çaba gösteriyoruz ve sizin sorununuzu çözüme kavuşturabilmemiz için önemli olduğunuzu bilmekteyiz.Konu ile ilgili bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla

23 Aralık 2024 20:11

Talebi değerlendirmiyorsunuz bana neden ulaşacaksınız burda göze batmamak için yalandan cevap vermeyin müşteri sorunlarıyla ilgilenin insanları mağdur etmekten başka işiniz yok

Değerli Üyemiz, Öncelikle şikayetinizi çözüme kavuşturmak adına tarafınıza ulaşmıştık. Size sunduğumuz çözüm hakkında verdiğimiz bilgileri dikkate aldığınız için teşekkür ederiz. Ancak yapılan görüşmeye istinaden şikayetinize sunduğumuz çözümlere rağmen tarafınızdan dolayı kavuşturamadığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Müşteri memnuniyeti bizim için son derece önemlidir ve sizin gibi değerli bir üyemizin memnuniyetini sağlamak amacıyla çaba gösteriyoruz. Size sunulan çözümü kabul etmemenizi anlıyoruz ancak bizimle iletişime geçerek yaşadığınız sorunu çözüme kavuşturabilmemiz için her zaman açığız. Sizin memnuniyetiniz bizim için önemlidir ve sorununuzun çözümü için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Herhangi bir sorunuz veya endişeniz olduğunda, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla,

14 Ocak 2025 22:03

Arayıp ulaşamadık diyorsunuz aradığınızda şikayeti silerseniz talebiniz değerlendirilecek diyorsunuz talebim değerlendirilmesin şikayetide silmiyorum

25 Haziran 2025 10:19

Firmanın sunduğu çözüm sadece şikayetinizi silermisiniz oldu

Birebin.com'un Canlı Bahis Kısıtlamaları Müşterileri Rahatsız Ediyor

Can

"Çok teşekkürler Birebin ailesi sorunum çözüldü. Teşekkürler..."

Birebin.com'un Canlı Bahis Kısıtlamaları Müşterileri Rahatsız Ediyor

Birebin Üyelik Bonusu Sorunu Ve Bilgi Güvenliği Endişesi!

Ömer
1 Aralık 2024 17:043.968

Birebin üyelik bonusu konusunda sorun yaşadım. Birçok yasal bahis sitesinde işlem yaptım ama bu site vaat ettikleri bonu...

Birebin Bahis Sitesinde Sistem Arızası Ve Para Çekme Sorunu!

Süleyman
16 Mart 2025 13:582.305

70897*** üye numaralı Birebin kullanıcısıyım. 15 Mart 2025 tarihinde, sistem arızalı bahanesiyle yapmış olduğum bahisler...