Aylin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Binomo Hesabıma Para Yatırdım Ama Gelmedi

28 Temmuz 2023 15:39
Aylin'in Teşekkür Mesajı
“Yaklaşık bir saat içinde geçiyormuş banka kartı ile 20 dakika filan sonra geldi teşekkürler”

Merhabalar, Binomo üzerinden hesabıma para yatırdım ama gelmedi Binomo hesabıma. Banka hesabıma girdiğimde uygulamadan benim kartımdan çekilmiş gözüküyor ama hesaba gelen bir şey yok. Yardımcı olun lütfen. Ne yapmam gerekiyor. Paranın hesapta gözükmesi için?

31 Temmuz 2023 14:36 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhabalar Aylin Hanım, Karşılaşmış olduğunuz durumdan dolayı üzgünüz. Lütfen Binomo hesabınızın ID'sini veya hesabınıza tanımlı mail adresinizi paylaşınız. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! Sevgiler, Binomo

31 Temmuz 2023 15:00

08 Ağustos 2023 18:16

Merhabalar Aylin Hanım, Fonlarınız başarılı bir şekilde kısa bir süre içerisinde hesabınıza geçtiği için mutluyuz. Size başarılı ticaretler dileriz. Ticaret sürecinizde sorularınız olması durumunda bize yazmaktan çekinmeyiniz. İyi günler dileriz.

Yusuf
Yusuf

Yaklaşıl 2 gündür param hesaba geçmedi banka hesabında gözükmüyor

Muhammed
20 Ocak 2024 04:35
Furkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Furkan
21 Ağustos 2023 16:29
"Dekont yolladım aktardılar hesabıma. Teşekkür ederim."

21 Aralık 2023 17:03