Binance Futures Şikayet Param Gitti

Binance Futures Şikayet Param Gitti
15 Mart 2024 09:14

15 Mart 2024 gecesi, sabaha karşı Binance Futures hesabımda yaklaşık 50 kat kaldıraçla PEPEUSDT ve BTC pozisyonları aldım. Likidasyon fiyatına henüz ulaşmamışken ve kullanmadığım sermayem de bulunurken, hesabımdaki bakiye tamamen sıfırlandı. Daha sonra hesabıma tekrar para yükleyip, yine 50 kat kaldıraçla işlem açtığımda, likidasyon fiyatına ulaşmadan ve kullanmadığım sermayem olduğu halde bakiyem yine sıfırlandı. Toplamda 57 dolarım tamamen gitti ve bu durum yarım saat içinde gerçekleşti. Üç yıldır Binance kullanıcısıyım ve ailemdeki herkes de bu platformu kullanıyor. Arkadaşlarım da bu platformu tercih ediyor. Bu durum karşısında size nasıl güvenebileceğimizi merak ediyorum. Yaşanan bu sorunun acilen düzeltilmesini ve kaybettiğim paranın tarafıma iadesini talep ediyorum.

15 Mart 2024 10:22 (Şikayetten 1 saat sonra)
15 Mart 2024 11:45

Ben her şeyi yaptım canlı destekte yaptım ama hatayı bende buluyorlar paramın iadesini istiyorum yoksa bütün sosyal medyalarda paylaşıp bütün arkadaşlarımdan Binance hesaplarını silip şikayetçi olacağım

15 Mart 2024 13:50

Kontrol sağlayabilmemiz için, Vaka kimliğiniz rica etsek paylaşır mısınız? ^BT

15 Mart 2024 21:31

Meltem
18 Şubat 2024 10:25
Binance Haksız Bir Şekilde Bakiyemi Sıfırladı
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Binance Vadeli İşlemlerinde Sistem Arızası Nedeniyle Büyük Kayıp ve Yetersiz Destek

Büşra
21 Ekim 2025 12:06