Murat sonuçtan çok memnun

Bilyoner Hesap Silme İşlemleri

10 Temmuz 2024 22:19
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Bilyoner üyelik hesabımı devam eden kuponum olmamasına rağmen devam eden kuponunuz var diye iptal etmiyor. İşi yokuşa sürüyor. Üyeliğimin en kısa zamanda silinmesini istiyorum. Yoksa başka mercilere de başvuracağım.

Madde 7 – (1) Kanunun 5'İnci ve 6'ncı maddelerinde yer alan kişisel verilerin işlenme şartlarının tamamının ortadan kalkması halinde, kişisel verilerin veri sorumlusu tarafından resen veya ilgili kişinin talebi üzerine silinmesi, yok edilmesi gerekir. Bilyoner.com sitesinden üyelik iptalini talep ediyorum. Kesinlikle kişisel sebeplerden dolayı iptal etmek istiyorum 17388018 Üyelik numaralı hesabımın üyelik iptalini, beraberinde kimlik bilgilerim ve (cep telefonu, doğum tarihi gibi) kişisel bilgilerimin ve üyeliğinin kalıcı olarak silinmesini Bilyoner.com sitesinin sorumlu yetkililerinden rica ediyorum. Telefonuma herhangi bir şekilde mesaj veya arama yapılmasını istemiyorum.

10 Temmuz 2024 22:21 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Üyemiz, Öncelikle Bilyoner’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Mesajınız bize ulaştı. İlettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz. En kısa süre içerisinde üyeliğinizde kayıtlı E-posta adresiniz üzerinden size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Bilyoner Müşteri Hizmetleri

12 Temmuz 2024 19:30
Murat