Kadıköy Bilişim Eğitim Merkezi İade Yapmıyor, Eğitim Vermiyor.

27 Haziran 2024 01:04

İstanbul-Kadıköy Bilişim Eğitim Merkezinden 2023 şubat ayında yüz yüze ve hafta sonu 3 aylık eğitim satın aldım. 1 ay bekletildim daha sonra 1 veya 2 ders eğitim gördük, daha sonra yüz yüze eğitimi haber vermeden kendilerinden online döndürdüler. İade istedim ve kurul toplantısı diyerek 3 4 ay bekletildim. Sonra ise yöneticilerin değiştiğini söyleyip tekrardan eğitim vermek istediler iade istedim çünkü online için bilgisayarım yoktu. Kontenjan tamamlanması gerek diye kaç ay bekletildim bu süre zarfında asla geri dönüş veya bir arama gerçekleşmedi. 2024 hazirandayız ve ben hala iade alamadım bu ay uğrayacağım. Size tavsiye paranız boşa gidiyor ve kandırılıyorsunuz. Keşke girmeseydim kuruma. Gereken yerlere şikayette bulunacağım artık ve o paramı alacağım. Kendi paranla rezil olmak böyle bir durummuş meğersem.

Güven
Güven

Tüketici Hakem Heyeti'ne gidin, kursa başlama tarihiniz kaç saatlik ders egitimi aldığınız Sözleşmenin örneği Ve gerekçelerinizi mağduriyetinizi açık bir şekilde yazın. Ödeme yaptığınıza dair elinizde bulunan dekontlar Is yeri unvanı ve ödeme yapmış olduğunuz kurumun ismi aynı olmalı. Şikayetinizi oluşturup Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun 3 ay içinde sonuçlanır. Hiçbir şekilde otelemeyin zaman kaybetmeyin

Güven sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 01:32

13 Kasım 2023 21:16
Esengül sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 18:25