Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Bil Kurs Kişisel Veri İhlali İzinsiz SMS Gönderileri Ve Aramalar

12 Ağustos 2023 12:35

Bil kurs sürekli SMS atarak kampanya bilgilendirmesi gönderiyor. Bu firma ile herhangi bir temasım olmamasına rağmen SMS iptal/red yöntemi çalışmıyor. 2 kere aradım, ilgileneceklerini söylüyorlar. SMS havuzundan çıkartacaklarını söylüyorlar, fakat kesinlikle çıkartmıyorlar. Bugün konunun tap noktasına geldik, okuldan bir arada çocuğumun ismi ile benim cep telefonumu kullanarak hangi sınıfta olduğunu da bilerek bir sınava davet etti. Bu KVKK kanununa göre kesinlikle bir ihlal. Beni Esenyalı şubesinden arayan a** öğretmene 12 Ağustos tarihinde detaylı bir şekilde rahatsızlığımı bildirdim, ilgileneceğini söyledi.

Tekrar bir arama olması durumunda şikayette bulunacağım. Bu arada bu verileri okullardan topladıklarını iletti. Okulumuz bir özel okul. Okulu aradım, konuyu ilettim. Kesinlikle birileri paylaşımların olmadığını yasal olarak zaten bunun yasak olduğunu ve bu bilgilerin okulda saklı olduğunu net olarak ilettiler. Daha önce iletişim kurmadığımız bir kurum nasıl oluyor da bizim cep telefonu bilgilerimizi, çocuğumuzun ad soyad, okuduğu sınıf bilgilerini bu kadar detaylı olarak bile biliyor ve bunu yasak olduğunu bile bile nasıl yapabiliyor? SMS iptal bildirimlerini yaptığımız halde neden havuzdan ismimiz çıkartılmıyor? Bu sorunun ilgili kurs tarafından acil olarak çözülmesini istiyorum. Ayrıca Instagram üzerinden kendilerine mesajda gönderdim, dönüş alamadım.

Duygu
Duygu
29 Haziran 2024 18:45

Bil kurs aylardır aramalarına devam ediyor değişik numaralardan öğretmenlere şikayetimi iletiyorum çocuğumun ismini okulunu nasıl kullanabilirler KVKK ya aykırı değil mi diyorum sanki dememişim gibi sizi oğlunuz... İçin aradık demeye devam ediyorlar aramalar devam ederse telefonla halen çocuğumun adını kullanarak tacizlerine devam ettikleri için Esenyalı Bilkurs için yasal yollara başvuracağım. Bakın iznimiz olmadan hiçbir tel numarası paylaşmadan nasıl durmadan çocuğumuzun adını soyadı ı okulunu yaşını bilerek aramaya devam edebiliyorlar anlamıyorum.

Hava sonucu yetersiz buldu

06 Ocak 2024 12:20
Final Özel Öğretim Kursları Sınav Saati Karmaşası Ve İlgisiz Dershane Yönetimi
Final Özel Öğretim Kursları Sınav Saati Karmaşası Ve İlgisiz Dershane Yönetimi
Can sonuçtan hiç memnun değil

Acarkent Odtülüler Vip Yöneticilerinin Saygısız Davranışları Kabul Edilemez

31 Temmuz 2025 15:17
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Çözüm Kurs Merkezleri Çözüm Kurs Çözüm Akademi SMS Lerinden Bıktım

10 Haziran 2024 15:31
Çözüm Kurs Merkezleri Çözüm Kurs Çözüm Akademi SMS Lerinden Bıktım
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2023 12:54