Bi Sohbet Yaşadığım Mağduriyetin Giderilmesi!

09 Ekim 2024 15:18

BİP uygulamasının Bi Sohbet kısmında firmam adına oluşturulmuş o*** t*** kişisi benim ağzımdan insanlarla açık seçik konuşmalar yapıp telefon numaramı dağıtmaktadır. Profil oluşturan kişiye erişim, profilin kapatılmasını istiyorum. Kurumum ve telefon numaramın yayılması sebebiyle eşimle yaşadığım tartışmalara sebebiyet veren bu kişiler ve uygulama hakkında suç duyurusunda bulunacağım ben rahatsız oluyorum ben yapmışım gibi.

09 Ekim 2024 22:55

Hesabım çalındı sanki

09 Ekim 2024 14:50

BİP uygulamasının bisohbet kısmında firmam adına oluşturulmuş Olay Temizlik kişisi benim ağzımdan insanlarla açık seçik konuşmalar yapıp telefon numaramı dağıtmaktadır. Profil oluşturan kişiye erişim, profilin kapatılmasını istiyorum. Kurumum ve telefon numaramın yayılması sebebiyle eşimle yaşadığım tartışmalara sebebiyet veren bu kişiler ve uygulama hakkında suç duyurusunda bulunacağım

09 Ekim 2024 14:46

Benim adıma insanlara mesaj benim adıma konuşuyor yardımcı olursanız hesabı silerseniz sevinirim ben nasıl olduğunu bilmiyorum ama bir şekilde çalınmış benim hakkımda saçma sapan şeyler yapılmasın lütfen yardımcı olun ben değilim ama herkes ben olduğumu düşünüyor giriyorum bakıyorum mesaj falan gelmiş gitmiş

İremsu
10 Ocak 2024 22:08
Eylül sonuçtan çok memnun

Eylül
13 Nisan 2024 21:18
Bilmem sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 17:21

BiP Engelli Kişinin SMS İle Bipten Gelen Mesajı

Emre
22 Eylül 2023 16:01
Heybet sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 16:46